VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 maj 2011

Neråt och bakåt

Av vintervild - 19 maj 2011 08:00

Torsdagar är trötta dagar, så blir det när man kommer hem elva på kvällen och går upp halv sex. Jag lyckades även med konststycket att glömma mobilen på jobbet så jag fick förlita mig på den gamla hederliga väckarklockan och sov lite dåligt för det. Men den ringde som den skulle.


Stretch 2 igår gick bra, Nelle sa i pikdraget att jag var vigare än henne    Det tror jag inte en sekund på men alltid kul att få komplimanger.

Jag börjar få mina kroppsdelar att samarbeta, ryggen är med i höftstretchen och det känns allmänt bättre. Ska se om jag orkar försöka mig på en spagat efter klassen idag, jag blir så feg när ska pressa mig i den.


Älsklingen har känt sig lite försummad den här veckan och idag åker han iväg tills på söndag. Det ska bli skönt med lägenheten för mig själv, måste bara komma ihåg att vattna katter och mata kotten. Jag hoppas att han får det bra, jag känner att jag gjorde rätt sak som stannade hemma. En långtur med bil följt av en helg med extremt dykande är inte vad jag längtar efter just nu. Jag längtar mest efter en säng och lugn framför en film.


Läkarbesök och klass idag, imorgon blir det bara vila och ro efter jobbet. O kanske lite dans :P

 
ANNONS
 
zenia

zenia

19 maj 2011 11:34

Jag försökte fånga min pencil på bild med hjälp av självutlösaren och kan inte säga annat än att det var svårt :) jag får göra ett bättre försök på söndag! Den dagen jag klarar av att göra den i 90 grader kommer jag att skrika av lycka!!

Jag har faktiskt inte sett hela hennes uppträdande men oftast är klättringen bara ett hastigt moment. Jag är inte hemma just nu men jag har två bra länkar på snygg klättring som jag kan skicka till dig senare :) du kanske har sett videoklippen på min blogg innan. Får visa dig!

Jag börjar bli en aning nervös inför att skapa en koreografi men jag vet att det fixar sig!

http://www.zeniamelina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se