VinterVild

Direktlänk till inlägg 17 maj 2011

Blaha

Av vintervild - 17 maj 2011 08:00

OP igår gick ok. Jag klarade aysha, flera gånger tom, men jag kände mig lite off. Saker gick inte som jag ville men jag kunde inte riktigt sätta fingret på vad som var fel. Kände mig blaha helt enkelt.


Stretch 3 gick bra, börjar komma någon vart ordentligt. Att ligga i den hemska "avslappningsövningen" för bröstryggen blir inte bättre men jag klarar att ligga längre. Kan fortfarande inte andas men börjar bli duktig på att klara mig utan luft...

Armbågsstående går framåt, jag gillar den positionen. Den känns enklare och säkrare än brygga och jag kommer framåt. Kan snart se mina fötter.

Fick även prova på cheststand, klarade nästan att stå utan stöd. Tydligen har jag väldigt flexibel nacke så det blir lätt för mig att få balans. Man ska vara glad för det lilla :)


OP idag med L, känner mig lite mörbultad men det ska nog gå bra. Tänkte fokusera på magstyrka och inverts på båda sidorna samt releases av olika slag från pole sit. Mina underarmar och axlar fick jobba mycket igår så de behöver vila.


Det finns alltid saker att göra.

 
ANNONS
 
Polefitness - fitness for fun

Polefitness - fitness for fun

17 maj 2011 11:47

Okej! låter som en väldigt stor studio :) jag var på egenträning igår. det var tomt, bara jag ;) skönt var det!

Går du en grupp i stretching? :) hur är det?

http://polefitness.shapemeup.se

 
Ingen bild

zenia

17 maj 2011 16:07

Tack för klippet :) jag ska testa poisson här hemma när jag har tid. Den ser inte alltför svår ut. Du får tala om ifall du sätter den idag, kanske bildbevis? :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se