VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 maj 2011

Krav

Av vintervild - 16 maj 2011 08:15

Tiden går fort, redan måndag. Hade gärna sovit några timmar till trots att jag somnade tidigt igår. Katten orkade knappt masa sig ur sovrummet med mig och missen sussade sött på utesoffans dyna.


Gårdagen bjöd på god mat, trevligt sällskap och ett bad efter det. Klättrade lite på stången efter det, inget seriöst. Det ska det bli i eftermiddag, OP innan Stretch 3.

Jag behöver planera min träning lite, fundera på vad jag ska träna på så det blir bra och inte bara hjälpligt. Jag behöver struktur, som alltid.

Försöker fundera ut en koreografi men jag tror att jag tänker för mycket. Alldeles för många valmöjligheter. Enkelhet är bättre tror jag, men jag har aldrig gjort en koreografi förut. Jag får se hur det går, tror mest att det är mina egna krav som sätter stopp...


Det är grått ute idag, jag vinglar fram på alldeles för höga klackar och elefanterna leker i min mage. Det kunde vara bättre.

 
ANNONS
 
Polefitness - fitness for fun

Polefitness - fitness for fun

16 maj 2011 09:23

Hehe jasså :) den enda skolan som jag inte testat, har kört på dem andra två i stockholm. Hade en gammal klasskompis som gick på North pole. Är det stort där?

http://polefitness.shapemeup.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se