VinterVild

Direktlänk till inlägg 24 april 2011

Att falla

Av vintervild - 24 april 2011 17:30

Älsklingen ska jobba inatt, åker vid halv nio. Jag och de fyrbenta blir kvar, party? Inte så mycket, har serier och bilder att sysselsätta mig med. Det kommer att bli bra.


Polehalsbandet jag shoppade innan vi åkte är till belåtenhet. Kedjan var för lång men jag knipsade till den till bättre längd.

Själva figuren hänger separat från dog tagen.


  Gemini dog tag


Vi har varit ute och gått, druckit te och träffat föräldrar. Förätit mig på kex så att jag mår illa och njutit av att frysa utomhus istället för inne. Sert tom fram emot jobbet på tisdag, jag undrar hur länge den euforin kommer att hålla i sig.


Jag har varit dålig med min medicin på semestern, det har varit sporadiskt som bäst. Det har visat sig i mina drömmar. Ingen antidepp = vivda drömmar. Ofta otrevliga och verkliga utan att jag direkt kommer ihåg vad de handlat om.

Nu kommer det att bli ordning igen och jag kommer att sakna drömmarna. Drömmer hellre fullt än ingenting alls vilket är fallet när jag är duktig med medicinerna.


Jag har en förälskelse på gång, jag är fascinerad av mig själv. Inget hot mot älsklingen och det vi har utan något helt annat.

Jag undrar vart det kom ifrån.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se