VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 april 2011

En dag i tage

Av vintervild - 19 april 2011 05:56

Nedräkning på gång snart igen. Inte många dagar kvar på semestern och det känns både vetmodigt och skönt.

Jag kommer att sakna värmen och det prestationslösa vardagen, men jag saknar katten och missen, dansen, min säng och att kunna slänga toalettpappret i toaletten utan att behöva oroa mig för stopp i rören.


Det har vari lugna dagar här på Magic Island, ett gated community till resort med verkligheten utanför.

Igår fick jag fotvård och pedikyr av en tant som berättade massor om sitt hårda liv och sina barn och hur hennes ena dotter nästan blev traffickingoffer i Malaysia. Det är så främmande från mitt eget liv, så långt bort.


Idag var jag inne till staden Moalboal och kände mig som en apa på zoo. De stirrar, pekar och skrattar men är väldigt trevliga och hälsar hela tiden.

Jag tittade på gamla kyrkan, marknaden, slakteriet med en stackars gris som var på väg att möta sin skapare.

Gick runt och tittade och fotade och åkte sedan till resorten igen.

Lyssnar på när de styckar dagens middag: en 20 kg makrill som en lycklig fiskare fick upp på sin lilla båt.

Älsklingen plaskar i vattnet ett tag till, jag längtar efter lunch.


Imorgon ska vi på utflykt till ett vattenfall och på torsdag är det dags att åka till Cebu för en natt innan vi åker hemåt igen. Det ska bli rätt skönt att återvända till verkligheten.

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

19 april 2011 16:52

Det låter som en intressant resa ni gör iaf, så mycket att se, så många intryck osv.. fascinerande..

som svar från bloggen:

Hej! Jo, förstår att du får lite dansabstinens..

Men snart är du nog igång igen :)

Jag har ju ganska nyss lärt mig Gemini och Scorpio för 3 dagar sen typ, men försöker och försöker komma in i flatline scorpion.. :)

Fortsätter kämpa.. så får vi se om jag hinner innan du är hemma :D

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

 
Ingen bild

Vickan

22 april 2011 23:14

Jag vet inte riktigt exakt vilken dag du kommer hem men jag SKA visa nån form av bevis hur långt jag kommit på flatline scorpion.. jag gillar utmaningar och VILL klara det ;)

Nu igår mörbultade jag revbenen alltför mycket dock, så jag kan knappt ligga och sova på den sidan.. eller röra mig vanligt heller.. så jag måste ta det lite lugnt med invertsen nu igen, (jag blev för trött och fortsatte igår iaf och därför slog jag mig bara mer istället) men jag ska försöka få till nånting imorgon kväll :) (lördag) :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se