VinterVild

Alla inlägg under mars 2011

Av vintervild - 3 mars 2011 11:00

Tydligen så är pole dance roten till allt ont, tillsammans med nättröjor, sandaletter och bondagebyxor?

ANNONS
Av vintervild - 3 mars 2011 08:45

Gårdagens middag var trevlig, god mat och gott sällskap. Kom hem vid elva så det har blivit lite lite sömn idag. Hade en plan på att komma tidigt till jobbet eftersom jag ska gå tidigt, men insåg att det inte skulle gå. Mitt magra flexkonto får helt enkelt bli ännu magrare.

Börjar bli dags att mata det snart...


Psykologbesök i eftermiddag, ska visa att jag är glad och välanpassad? Poster child för KBT? Eller inte. Jag mår tusen gånger bättre än när det var som sämst, vilket inte är någon större bedrift, och jag har lärt mig massor under resans gång men botad kan jag inte påstå att jag är. Och det blir jag nog inte heller, ångest har en förmåga att vara en livslång kompanjon. Mer eller mindre tiger var dag.

Jag vet inte riktigt vad vi ska prata om, har inget planerat. Inga funderingar att ta upp, inga nederlag jag vill erkänna. Jag får ta det på känsla när jag är där, får se hur dagen utvecklas.


Hämta ut ny leksak sedan, leka lite och stretcha. Elak hamstring och bröstmuskler fungerar fortfarande inte, men resten ska få sig en omgång. Kan jag inte komma ner i spagat med höger ben fram så får jag satsa på vänster och split.

ANNONS
Av vintervild - 2 mars 2011 09:45

Det känns som torsdag igen, jag vet inte varför jag alltid ligger en dag före i mina tankar. Längtar till helgen såklart, till lugn och lathet.


På lördag ska jag och K gå och se "Romeo och Julia" på Göta Lejon. Våra pojkar slipper gå, men lite mat innan hade vi planerat. Kul att komma ut och göra något, ibland känns lägenheten för liten.


Min nacke känns bättre, har rört och stretchat den som sjukgymnasten föreslog. Nu har jag bara extra ont i revbenen istället. *suck* Längtar verkligen till semestern nu, även om två veckors intensivt dykande inte är en promenad i parken precis. Men inte lika påfrestande som pole, o dessutom finns tillgång till daglig massage! Iaf på Malapascua.


Ikväll ska jag och älsklingen till hans mamma, hon fyller 60 år idag. Kommer att bli god mat, älsklingen har beställt catering, efterrätt och vin. Inte för mycket vin, jag behöver vara på jobbet tidigt imorrn eftersom jag har pyskologbesök kl fyra.

Efter det kan jag sova.


Min nya leksak är på väg, kan säkert hämta ut den imorgon. Sedan är det färdigshoppat map dyra saker för ett tag framöver, skuldberget har växt sig lite för stort på sistonde.

Jag tycker inte om att vara skyldig.

Av vintervild - 1 mars 2011 12:30

Kom nyss till jobbet, hade sjukgymnast på förmiddagen. Adderade mina nya symptom, men hon hittade inga kotor eller nerver som verkade fel utan det ligger förmodligen enbart i musklerna. Det enda är att jag är stel i bröstryggen. Man brukar ha en liten krökning på ryggen där, som på bilden, men jag är väldigt rak. Kan förklara en del annat iaf även om det inte har med det här att göra.

Ska tillbaka på fredag, förhoppningsvis har hon kommit på något bra så jag kan börja behandlas. Än så länge har det bara varit utredning.


Var på OP igår innan stretchen, men glömde att ta med mig kameran. O typiskt nog så klarade jag en avancerad planka, flera gånger tom! Mkt stolt över migsjälv, trots att jag blev så glad att jag glömde fundera på hur jag skulle komma ur o ramlade på rumpan första gången. Ingen skada skedd dock, o andra gången gick det fint.

Testade Star igen o lyckades ramla ner rätt så hårt första gången. Började vrida mig och vred ur mitt handgrepp men skadade mig inte som tur var. Har inte ens hittat några blåmärken, men de finns nog där.


Tränade på det vi gjorde i fredags, gick sådär men lite framgång iaf.


Stretchen var ok, har lite svårt att stretcha med min hamstring och nu min nacke/axel men jag gjorde så gott jag kunde. Vet inte om jag kommer någon vart, dock, med alla motgångar så känns det som väldigt stiltje.


Det var en artikel om poledance i Stockholm City igår, en väldigt dålig och ensidig artikel. Jag orkar inte ens bli upprörd, men det vore ju bra om de som uttalar sig årminstonde vet vad de pratar om.

Och dessutom så kallar de det för påldans. 'Nuff said.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se