VinterVild

Alla inlägg under mars 2011

Av vintervild - 7 mars 2011 12:30

Ångest är konstigt, den kommer när man minst anar. Idag har jag ångest och mycket av den varan.


Den är mest fysisk; det känns i bröstet, magen, kroppen och jag är lätt illamående och halvt darrig. Svårt att slappna av, svårt att tänka men inga onda tankar. Inget tvång.


Jag har haft ångest länge idag, sedan inatt. Vaknade med ångest, ångest över resultatbrist och mina skador som hindrar mina framsteg. Svårt att somna om när jag samtidigt ska försöka intala migsjälv att jag är bra och att ångest inte hjälper. Elefanterna i magen lyssnar oftast inte.

Jag somnade om till slut, men har haft ovälkommet sällskap hela dagen.


Jag har lärt mig att hantera, att stå ut och jag vet att inget blir bättre av att jag låter bli att göra saker. Men ständig panik är jobbigt att leva med.


Jag hoppas att den försvinner snart.

ANNONS
Av vintervild - 7 mars 2011 08:30

Älsklingen mådde bättre framåt dagen så vi ägnade oss åt tråkiga saker som att handla. Viktiga saker som kattmat åt utekatterna och mat till mig.

Älsklingen påstår att utekatterna klarar sig ändå, men det tror jag inte på. Missen hade inte klarat sig utan mitt matande, lilla fjantkatt.


Han är ute på vift, älsklingen släppte ut honom inatt o han hade inte kommit tillbaka när jag gick till bussen. Jag är orolig, men inte hysterisk vilket bevisar att jag har kommit någon vart i min personliga utveckling o det är ju bra. Eller?


Ingen OP idag, mina intercostalmuskler protesterar högt. Hade tänkte skippa stretchen med, men det känns tillräckligt bra för det iaf.

Hoppas det känns bättre på onsdag, ska på OP med Z då är det tänkt.


Nu te och lite jobb. Längtar till semestern...

ANNONS
Av vintervild - 6 mars 2011 18:00

Veckans Fototrisstema är Se upp! Kan tolkas på många sätt, jag har tolkat det med katter.


 

Missen ser upp från nya favoritplatsen


 

Ser upp på katten som ser ner på mig. På flera sätt, säkerligen :P


 

Ser upp på missen som i sin tur ser upp mot högre mål


(PS titta in på Coolstuffs upplevelsepaket)

Av vintervild - 6 mars 2011 11:00

Älsklingen mår inte så bra idag, blev visst lite för mycket igår :P Elak som jag är så får han ingen sympati från mig, men ska försöka tvinga i honom lite vatten och huvudvärkstablett snart.


 

Missen njuter i vårsolen 

Fega katten kom inte ens ut genom dörren


Tycker mycket om min nya kamera, ska bara lära mig vad alla inställningar betyder. Bra saker tror jag :)

Av vintervild - 6 mars 2011 00:15

Dagen har varit bra, kom hem för en timme sedan. Ensam. Inte för att jag slängt bort älsklingen utan för att jag var trött och han ville dricka öl. Mer öl kanske jag ska säga :)


Maten var god, de var tillmötesgående map min krånglighet. Tror visserligen att pastan innehöll ägg, men orkade inte bråka med dem. De var snälla nog att kolla upp allt annat så jag var nöjd.

Åt sorbet till efterrätt. Första skålen jag fick nästan slet en servitris ur handen på mig, skeden med, för det var yogurt i den. Kändes snällt, men lite komiskt. Fick en ny utan yogurt i istället som jag fick äta i fred.


"Romeo och Julia" var riktigt bra, rolig, sorglig, fartfylld. Jag vet ju hur den slutar, trots det så kom det nästan en tår när det oundvikliga skedde. Mycket värt tiden och pengarna.

Pojkarna befann sig på annan adress och drack öl, älsklingen gick vidare till en annan kompis lite senare.


K kom med en glad nyhet med, om allt går som det ska så kommer det en mini-K i oktober. Jag håller tummarna, tror nog att allt kommer att gå fint.


Jag har fortfarande ont, men nu kan jag röra på mig utan att vilja skrika och kanske klarar en springtur imorgon. Ingen dans, dock. Synd, för jag skulle vilja spela in när jag tränar igen. Det var länge sedan och jag vill se framsteg.

Av vintervild - 5 mars 2011 08:30

Träningen igår var kul, som alltid, förutom slutet. Poserade i avancerad planka för bilder och lyckades slå upp min skadade muskel vid revbenet igen. Det bara knäppte till, sedan så var jag tvungen att linka hem som en gammal gumma. *suck*


Men fram till dess var det bra!


Frustrerande dock att jag inte kan träna som jag vill, smärta här och var. Det är antagligen en av småmusklerna mellan revbenen som sträckts o innan den har läkt kan jag inte ens träna saker som inte involverar den. Det gör ont att gå :(


Kameran fungerar fint, måste bara lära mig lite inställningar o sånt. Leka runt, jaga katter att fotografera. Kanske kan få en bild på kotten med :)

Av vintervild - 4 mars 2011 21:00

Polepasset i bilder:

 

Avancerad planka, och fötterna är pointade!


 

Caterpillar, vad håller högerhanden på med egentligen?


 

Hero, underbara pointade fötter och inte så glada lår


Av vintervild - 4 mars 2011 10:15

Kameran var lika trevlig som jag trodde att den skulle vara, men det blev inte så mycket fotat eftersom batteriet var tvunget att laddas först. Men lite blev det, trakasserade älsklingen och kissarna ett tag. Har en del att lära mig, men det är roliga saker.

Har spanat in några objektiv som jag vill ha, ett normalt med lågt bländartal, ett makro o så ett superzoom. Men det får vänta lite, de kostar ju som kameran själv, om inte mer.

Har med den till klassen idag, ska tvinga någon oanande kompanjon att agera fotograf :)


Sjukgymnastbesök i morse. Vi började behandling, vilket var ungefär som undersökningen men inte lika försiktig. Vi jobbar på att få upp rörligheten i bröstryggen och hoppas på att det löser problemen. Åtminstonde till en del. Fick hemläxa o så ska vi träffas på onsdag igen.


Stretchade hemma igår, gick sådär. Kan ju inte stretcha höger hamstring och vänster känns stelare den med. Men gjorde så gott jag kunde i lugn o ro. Skulle vilja hitta en lite mer avslappnande hamstringstretch, eftersom jag inte kommer ner i spagat så är det lite svårt att sitta o slappna av i den. Fuskade med en kudde under rumpan igår, det fungerade sådär.

Några förslag? Pikdrag funger inte pga dum högerhamstring, annars så är den perfekt.


Nu jobb, sedan pole och förhoppningsvis lite bilder ikväll!

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se