VinterVild

Alla inlägg under mars 2011

Av vintervild - 11 mars 2011 10:00

Älsklingen tycker att jag blir besatt av saker och han har rätt. Jag är en "allt eller inget"-person på många sätt, men jag har ändå inte många lämnade intressen bakom mig.


Jag sjöng i 6 år, red till och från sedan jag var sju, sydde tills jag helt enkelt inte kunde mer. Dyker gör vi fortfarande.


Jag antar att han helt enkelt är trött på att höra om mina äventyr på stången, kanske känner han sig lite utanför? Tur att jag inte berättat att balett står på listan i höst.

ANNONS
Av vintervild - 11 mars 2011 08:00

Ångestdag idag. Trots att jag inte druckit någon Red Bull eller cola imorse. Jag var duktig o valde att ta tåget som kom istället för att handla onyttigt och komma senare till jobbet.

Ibland så kan jag.


Trots det: ångest.


Vet inte riktigt varför, kan bero på en liten schism med en kollega igår. Vi löser korsord på lunchen och fikarasten, skoj och något att göra. Igår så lyckades jag visst reta upp ena tanten så att hon kastade pennan i vredesmod och gick sin väg. Jag vet inte vad jag gjorde, men det lämnar ett avtryck i min ångestmätare.

Korsord blev helt plötsligt aggressivt.


Ska ta mig igenom dagen, har träning i eftermiddag och det ser jag fram emot. Ska försöka låta bli att skada mig idag :) Underbara kameran med såklart, ska se om jag hittar en manual på nätet så att jag kan läsa på lite. Fina bilder kan bli finare, det vet jag :)


Sedan vila. Bad och bok, kanske vin? Får se. Helgen är efterlängtad.

ANNONS
Av vintervild - 10 mars 2011 20:45

 

Inverted thigh hold

aka

Dangerous Brain
 

Med rakt bakre ben


 

Butterfly

Fina fossingar!


 

Lunchbox

Har en lång bit att gå innan perfektion


 

Backbend

Mål: nå huvudet med fötterna


 

Milstolpe nådd: jag lyfter från marken!


 

Framsteg trots dumma utåtvridna höfter.

Höftböjare, nu är det krig!


Är för trött för ytterligare förklaringar, men ungefär vad jag roade mig med igår. Förutom att ramla ner från stången under Star och slå i mina onda revben och tappa luften. Note to self: Star med balettskor är en dålig idé.


Lite synd att jag inte fick det på film, måste ha sett rätt skoj ut.

Av vintervild - 10 mars 2011 13:00

Jag och Z ska på spinnyworkshop med Zaida från Polefit i Umeå. Visserligen har jag kört lite spinny innan, men alltid kul att få mer erfarenhet och jag har bara hört gott om Zaida.


Alltid kul att ha något att se fram emot. Hoppas att NPS kör lite workshops snart så jag slipper känna mig otrogen varje gång jag går till en annan studio :P

Av vintervild - 10 mars 2011 09:00

OP med Z igår var kul, såklart :) Tränade en timme och stretchade ungefär lika länge efteråt, sedan var det dags att bege sig hemåt innan älsklingen började tro att jag rymt. Men tiden går så fort när man har roligt.


Jag tränade hero, inverted thigh hold, reverse inverted thigh hold, butterfly och star. Försökte mig på marley med, men lyckades inte riktigt. Även iguana och lunchbox fick ett varsitt försök, mest för att Z testade o jag blev nyfiken.

Jag har lite svårt med min skada, kan bara invertera på "fel" sida så mina försökt till gemini gick åt skogen. Visserligen så är det bra att jag får träna på den dåliga sidan, men lite deprimerande när jag inte ens kommer in i den.


Fick många fina bilder så en utförligare beskrivning av träningen kommer när jag hunnit gå igenom och fixa till dem i PS. Kanske ikväll, beror på.


Har planer på att fika med en gammal kompis efter jobbet, det var länge sedan vi sågs. Livet har en förmåga att komma emellan. Först te och jobb!

Mod

Av vintervild - 9 mars 2011 10:30

Kände mig modig imorse så nu sitter jag på jobbet med babyrosa lackbyxor. Och linne förståss, så modig kommer jag aldrig att bli :)

De reaktioner som kommit har varit positiva, chefen tyckte det var tur att jag inte hade en skinnstol för då hade jag fastnat o rumsgrannen som är i pensionsåldern tyckte det var häftigt. Alltså mer liberala än älsklingen :P


Sjukgymnastik imorse, börjar komma någon vart med min stela rygg. Rörligheten har ökta och det knakade på ett positivt sätt. Ny tid på måndag, det ser jag fram emot.


Min upprörda muskel är fortfarande upprörd, men bättre. Sjukgymnasten sa att det inte är så mkt att göra mer än att vänta o försöka stretcha den lite. Mer vänta... Har jag nämnt att jag inte har något tålamod?


OP med Z i eftermiddag, får träna på de saker som inte upprör elak muskel. Hoppas på några fina bilder, Z lovade att ställa upp som fotograf :)

Stretch med, kanske kan få en bild på hur inte långt jag kommer ner i spagat. Dumma hamstring, läk! Den är mkt bättre o jag har börjat stretcha den igen, men lugnt o fint så den inte börjar att morra igen.

Missen hjälpte mig med min nya stretch imorse. En fot som dinglar precis utom räckvidd är skoj att hoppa upp och hänga i. Vips kom jag lite längre ner :P

Av vintervild - 8 mars 2011 18:45

Vi fick semlor på jobbet idag, som varje år. Dock så kunde jag inte njuta iår, men jag slängde grädden på en och fixade en egen semla med sojagrädde när jag kommit hem.Mums!


Ska ta en dusch o stretcha lite när jag tittat klart på "House". Älsklingen kommer hem sent så jag ska bara ta det lugnt o skönt idag...

Av vintervild - 8 mars 2011 09:15

Stretch igår var kul, som alltid. Jobbigt såklart, men min hamstring börjar bli bättre och vi gjorde inget som upprörde mina intercostalmuskler så det var inte mer plågsamt än det ska vara ;)

Jag känner mig aldrig lika misslyckad på stretchen som jag gör hemma om det inte går bra. Trots att jag är ovigast i gruppen, och det säger jag inte för att vara ödmjuk, så känner jag mig inte så. Tigern stannar i dörren, och det är jag evigt tacksam för. Han ställer till nog med besvär som det är.


Framåt går det hur som helst, inte i superfart men några framsteg märker jag. Kanske kan jag klara en vettig swim snart, jag börjar ju lyfta från marken när jag sträva uppåt.

Fick ny hemläxa, split mot vägg. Bara att ligga i slappna av i några minuter och låta benen sjunka. Riktigt trevlig stretch, fick hjälp av missen imorse. Allt går bättre med en strykande o kurrande katt vid huvudet.


Vi jobbar även med muskler, stående spagat tex. Jag har en bit till perfektion, men träningsvärken i rumpan säger mig att jag är på rätt spår.


Idag kommer älsklingen hem sent, ska dricka vin med jobbet. Jag misslyckades än en gång med att springa innan jobbet, jag får se vad jag ska sysselsätta mig med i eftermiddag. Springa, dansa, stretcha? Vi får se...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se