VinterVild

Alla inlägg under mars 2011

Av vintervild - 15 mars 2011 10:00

Stretchen igår var kul och jobbig på alla de sätt. Vi fokuserade på rygg och övade på att gå ner i brygga från knä och stående.


Först lite uppvärmning med kobran, sedan swan dives vilket jag har lite svårt med för mina bröst är i vägen. Jag gissar på att chest stand kan bli lite problematisk med när jag väl kommer dit, men det får vi ta då.


Knästående brygga efter det, målet är att komma ner med huvudet på fötterna under kontrollerade former med stor böjning i höften. Det är låren som gör allt lyftande och det blir riktigt jobbig efter några gånger. Jag kommer inte ner med huvudet riktigt än, men jag hoppas att jag är där snart.


Sedan fick vi gå ner i brygga från stående till madrass en och en. De andra fick utsätta sig för olika sorters torty.. eh övningar! under tiden :) Cat stretch, chest stand mot vägg, bryggor på golver i olika konstellationer.

Jag jobbar på att få till en perfekt brygga, men är fortfarande för stel i axlarna.


Nedgång i brygga från stående gick ok, jag är fortfarande lite stel i bröstryggen och måste slappna av i magmusklerna men jag är på god väg.


Vi ska fokusera på rygg och brygga resterande gånger av kursen, så kanske kan jag gå ner när den är klar :)


Inga ben igår med andra ord, ska försöka klämma in ett stretchpass hemma i veckan, men det är lite fullt i min kalender just nu. Livet tar över.

ANNONS
Av vintervild - 15 mars 2011 07:45

Har återfall i mina tankar. Jobbet anföll igår med saker att göra o fixa o stressa och chefen försvann när jag behövde hjälp o kommer inte förrens imorgon o saker skulle skickas så det blev kaos.

Mina hjärna säger "Kolla! Räkna! Dubbelkolla! Räkna igen!" och trots att jag verkligen verkligen vill så får jag inte. Den vägen har jag vandrat och den leder inte till något bra.


Så jag sitter här med superångest och katastroftankar och försöker att överleva.


Dessutom så är altandörren trasig o jag får ingen hjälp från älsklingen att ordna. Jag blir trött på att ta itu med allt själv...


Går det att dränka sig själv i te?

ANNONS
Av vintervild - 14 mars 2011 11:07

Veckans tema för Fototriss är Öppen. Jag har hittat öppna dörrar.


 

En upplåst toalettdörr är ofta höjden av lyckaYtterdörren står olåst och väntat på oväntat besök


 

Altandörren står upplåst till katternas glädje

Av vintervild - 14 mars 2011 10:00

Har inte kommit iväg till jobbet ännu, sjukgymnastbesök och fastighetsskötarpåhälsning har stått på schemat. Jag funderar på om jag ska åka in till efter lunch, kommer inte att få något gjort innan iaf.


Sjukgymnastbesök var trevligt, jag kommer någon vart och hon tycker att pole dance är en väldigt bra träningsform :) Nästa vecka ska vi vara i gymmet, hon tror att problemet kan vara att jag gått lite fort fram så att mina småmuskler inte har hängt med. Ska få ett träningsprogram att följa.


Fastighetsskötaren kom och tittade på vår altandörr som inte riktigt vill stängas. Han hmmade o hmmade o kom fram till att den är för liten för dörrhålet. Så vi kommer att få påhälsning av snickare snart hoppas jag.


Jag är trött och nedstämd. Har påhälsning av ombjudna gäster i de nedre regionerna och trots att jag går på en 12-veckors kur o är inne på vecka tre så märks ingen skillnad. Det kliar och gör ont och sex är inte att tala om. Påverkar kropp, humör och älsklingen.

Av vintervild - 13 mars 2011 18:21

Kort träning idag, trött och alldeles för hal stång. Men en liten video blev det:
Av vintervild - 13 mars 2011 09:00

Ingen dans igår, sprang för första gången på evigheter istället. Skönt, men halkigt, att springa på isbana var en intressant upplevelse. Kom runt utan att ramla, men det gick inte så fort. Måste ta itu med min löpning, det är skönt att få sträcka på benen.


Resten av dagen ägnades åt att plocka undan det sista från ommöbleringen så nu kan man röra sig i hallen utan att behöva hoppa över saker. Bättre sent än aldrig :P


Idag ska vi till Vildmarksmässan och hälsa på vår dykaffär som har utställning där. Ska köpa mig en ny Buff eller två med, skönt att ha när jag dyker i Filippinerna snart för att hålla håret på plats.


Kanske dans i eftermiddag, skulle vara kul att testa de nya sakerna lite.

Av vintervild - 12 mars 2011 09:45

Fick lära oss Superman igår. Hej smärta, jag tror inte att vi har träffats?


 

Tur att man inte ser mitt ansikte, pokerface är inte min grej


Insidan på mina lår är prickiga av blåmärken från de tusen nålar som jag utsatte dem för. Men jag gjorde den flera gånger och det blev mindre smärtsamt för varje gång. Inte mycket, men tillräckligt.


Vi fick även prova Teddy fast med stängda ben (mkt snyggare imho) och Split Heel/Split Box. Split Heel gick inte så bra, kom upp men lyckades inte glida ut med fötterna ordentligt. Något att träna på, är snyggt när man kommer långt ner.


Fick en ny combo att träna på med, Split Heel --> Hero --> Superman. Ska åxo prova på Back Hook --> Hero --> Superman.


Mina skador kändes mycket bättre. Tog det lugnt såklart, men kunde prova spagat med höger ben fram. Yay! Pressade inte så mycket, men kom riktigt långt ner ändå. Lycka!


Min split:


 

En liten elefant kommer under mina ben


Något att öva på, men jag är stolt över mina framsteg. Vill inte ens tänka på hur långt upp jag var från början.


Träna hemma idag eller imorgon, hoppas på en video som bevis :)

Av vintervild - 11 mars 2011 13:00

Lite går det framåt trots allt:


 

19:e november 2010 

9:e mars 2011 

22:a december 2010


 

9:e mars 2011

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se