VinterVild

Alla inlägg under mars 2011

Av vintervild - 28 mars 2011 09:51

Bästa polevideon någonsin  


ANNONS
Av vintervild - 28 mars 2011 08:30

Har slagit nytt personligt rekord, men inte på något positivt sätt. Fick lön i fredags, idag är jag pank :(

Extra mycket räkningar, inköp för resan i lördags och idag så kom nya schemat upp på NPS. Men jag antar att det är det sparpengar är till för?

Resten av månaden så kommer utgifterna att ligga lågt, bara mat och dricka i Filippinerna som ska betalas o det är väldigt billigt.


Bokade tre klasser nästa omgång; Nivå 3 igen (tänker inte lämna förrens jag kan full invert på korrekt sätt!), Stretch 2 (fokus på ben, med Nelle) och Stretch 3 (ny nivå, fortsättning på nuvarande Stretch 2, fokus på backbends och rygg).

Älsklingen kan ha rätt, jag kanske är besatt :P


Stretch 3 på måndagar, Stretch 2 onsdagar och Nivå 3 torsdagar. Vill ha helgerna fria för nu så kommer dyksäsongen igång.


Gårdagen var lugn. Vi plockade undan saker, tog in utebelysningen, tappade bort båda katterna. Men de kom hem igen.

Sedan till mamma för lite mat och efterrätt, jag lämnade älsklingen där och begav mig till Stretch 2. Tränade backbends, min bröstrygg var alldeles för stel så fick inte gå ner i brygga. Kanske idag. Men mina swan dives var fina! Inte lika fina som Z:s dock, de är perfekta på alla de vis.


Idag OP innan Stretch 2. Kommer inte att hinna senare i veckan.

ANNONS
Av vintervild - 27 mars 2011 15:36

  Missen gör sin morgontvätt i solen

Av vintervild - 27 mars 2011 12:00


  Semesternaglar. Hoppas hajarna uppskattar dem.

Av vintervild - 27 mars 2011 11:15

Igår gick fort. Morranden, shoppanden, sovanden. Jag har dåligt morgonhumör, speciellt när jag inte kan sova så länge som jag vill. Älsklingen är van, inte glad, men van. Och söt.


Sedan in till stora staden för shopping inför resan. Handbagageväska i tillåten storlek med hjul. Jag har tröttnat på att släpa saker. Och en kudde för nacken, ryggen, whatever. Det är långa sträckor på planen.

Även en sväng förbi Fantasea, saker att ordna.


Det blev en dyr dag.


När vi kom hem så sov jag i 2,5 timmar innan vi ordnade för mat och Earth Hour. Man kan aldrig ha för många stearinljus.


Missen var modig igår. Han var precis utsläppt när älsklingen och jag gick och handlade och då följde han med. Ömsom framför, ömsom efter. Hela vägen till centrumet, men när det blev mycket folk och liv så stannade han.

När vi kom ut igen så låg han och väntade på oss en bit ifrån och mjauade massor när jag ropade. Sedan sprang han med oss hem.

Modig misse.


Idag ramlade han ner från en tall.


Just nu: henna in the making. Snart: städa, fixa, dona, gå till mamma o pappa på middag, stretch 2 i studion.

En fullsatt dag.

Av vintervild - 26 mars 2011 23:30

  Earth Hour

Av vintervild - 25 mars 2011 22:30

Sitter och väntar på att YouTube ska ladda upp min lilla film klart och har en kattsvans i ansiktet. Katten sitter på min arm och trampar på min Snug Rug.

Sötaste mjauen min.

Missen är ute, han knappt komma innanför dörren innan han skrek och grät. Fjant :P


Klassen idag gick bra, men jag har ont lite här och var. I axeln, i nacken, i armbågen. Jag börjar känna mig som en gammal gumma som borde ta upp knyppling istället för att hänga i en stång. Men inte idag.


Vi tränade Caterpillar, Butterfly och air invert. Jag som inte ens kan göra en vanlig invert fick fuska en hel del och ta sats mot stången. Fel, fel, men jag kom ju inte upp annars. Mina magmuskler ska mördas på semestern!


Sedan gjorde vi Flatline Scorpio eller Jamilla som den åxo kallas. Lurig att komma in i rätt, men rätt trevlig när man väl sitter. Tills Karolina tyckte att vi skulle in i en Allegra från den, inte kul! Jag lyckades nästan på andra försöket men när jag skulle räta ut övre benet så räckte handen inte till och jag damp i backen.

Jag förstår att Z svär över den, tror att den får vänta ett tag för mig.


Till sist några försök på Marley o jag lyckades en hel gång! Måste träna på den :)


Stretchade efteråt med N o L i min grupp. Trevligt med sällskap, men mina höfter o hamstrings ville inte sammarbeta som vanligt o ingen spagat idag heller *suck*


Nu kom älsklingen äntligen hem och videon är uppladdad. Ska gosa lite innan kvällsstretch och sedan sova som jag aldrig sovit förr.

Typ.Av vintervild - 25 mars 2011 21:15


  Svart och rosa lack

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se