VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 mars 2011

Förlorad skatt

Av vintervild - 30 mars 2011 20:00

Tvättar kottefilt, redigerar lite bilder, väntar på älsklingen. Han kommer att komma hem något lättare idag, hans underbara lockar har fallit *snyft*

Visserligen fanns nog inte ett helt hårstrå på hans huvud eftersom han själv avskyr sina lockar och gör allt för att tvinga dem raka, men jag kommer att sakna dem ändå.


Tänk om jag inte tycker om honom längre?L efterfrågade en bild på mitt hår så jag försökte ta en bra idag. Gick inte så bra :P Bild blev det, bra vet jag inte.


  Med ljussläpp


Missen var på äventyr igår, han har fått dille på att hoppa upp på höga saker. Igår besteg han handdukshängaren i badrummet:


  Men han vill alltid till högre höjder


Jag har inte blivit sjuk, än, *peppar peppar*. Överdoserar C-vitamin och naturläkemedel och hoppas på det bästa. Jag var förkyld förra året, det gick men är inte ultimat.


Om mindre än 48 timmar sitter jag på planet. Snart panik.

 
ANNONS
 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

31 mars 2011 12:29

Joda men man ser allt, tack :) snyggt med lugg :)

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se