VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 mars 2011

Effektivitet

Av vintervild - 30 mars 2011 08:45

Jag har varit effektiv och listan med saker att göra inför resan har kortats avsevärt.

Kattmat inhandlad, hår klippt (lugg och hela 10 cm på längden!), packning praktiskt taget klar, batteri i dykdator bytt, kattvakt x2 ordnad (vi har bortskämda missar, de behöver tillsyn två gånger om dagen).

Lite smått att ordna, saker att dubbelkolla, regulator att hämta. Annars är jag redo.


Imorse vaknade jag snuvig och med halsont. Bra timing eller vad?


Vi ska visserligen inte dyka förrens måndag kväll så jag hoppas att vad det än är så är det över till dess. Blir lite tråkig dykresa om jag inte kan dyka...


Sa upp mitt medlemskap på SATS igår med. Med dansen så hinner jag inte gå så ofta att det är lönsamt och det är inte gratis precis. Jag har ju knappt varit där sedan januari så det var väll dags nu :/

Älsklingen suckade djup o mumlade något om besatt.


Jag har börjat falla in i gamla vanor, vanor som inte borde finnas för att jag är vuxen och mogen och vet vad jag vet och inte osäker (haha). Jag försöker låta bli att ha kontroll och det slutar med att jag tappar den helt. Det ska bli skönt med nya omgivningar, kanske kan få mig på fötter igen.


Nu jobb, te och sedan inköp av Echinaguard och apelsinjuice. Kan inte skada iaf.

 
ANNONS
 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

30 mars 2011 10:54

Ja precis man vill ju inte få poledance att låta som tortyr :P hehe

Jobbigt att du blivit sjuk, det kanske är nått som försvinner på en gång, hoppas.

Och bilder på håret hade varit kul :) Kommer kanske upp lite semesterbilder framöver? hehe

Ja vi får kolla på OP :)det blir bra

http://leslita.blogg.se

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

30 mars 2011 14:33

:D big smile, tack så jättemycket :) Jag klarade äntligen butterfly fast vinkeln blev lite konstig, det är NÄSTA steg haha. Göra alla tricken åt rätt håll. Jag vrider runt så mycket haha gör du det?

Ja Hero/marley är lite svår, jag når plötsligt inte men jo det är väll om Z säger att man måste cruncha först. Ska testa det :)

Filma är jätte kul och läsarna uppskattar det också :) hehe

Hade så bra, blev du sjuk förresten? Kram

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se