VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 mars 2011

Träningsvärk och panik

Av vintervild - 29 mars 2011 08:45

Stretch två dagar i rad.. Min rygg och rumpa hatar mig just nu. Har underbar träningsvärk precis som man ska ha efter ett träningspass :)


OP innan gick sådär. Försökte mig på Marley men lyckas inte! Frustration! Vet inte vad det är, men något vill inte klicka. Får se om det går på klassen på torsdag.

Flatline scorpio gick däremot, körde på båda sidorna med bara lite problem. Försökte mig inte på Allegra, är inte helt galen :P

O lite andra saker. Testade full invert på korrekt sätt för första gången på länge, det fungerade med mina stackars muskler. Kom inte upp på långa vägar, men det gick bättre än jag trodde.

Vad jag kommer att sakna dansen när jag är borta...


Stretch med fokus på rygg efter. Min bröstrygg var lite mjukare så jag fick gå ner i brygga till mattan. Det går sådär, ibland har jag kontroll och ibland landar jag på huvudet. Men jag har fått några uppenbarelser. Man ska kunna stanna med händerna en bit ovan mattan och stå där ett tag och sedan välja att gå ner eller gå upp igen. Det ser väldigt häftigt ut och är långt ifrån det dödsföraktande slänga-sig-bakåt-o-hoppas-på-det-bästa som jag utövade innan.

Ska försöka få det på bild någon dag efter semestern :)

Fick prova chest stand åxo, med kompishjälp. Inte så farligt som jag trodde, när jag väl rullat över behagen så var det rätt bekvämt. Eller, så bekvämt det kan vara med ryggen i en omöjlig vinkel och andningsproblem.


Jag ser fram emot Stretch 2 och 3 nästa omgång, ska se till att utnyttja värmen och massagen under semestern och inte låta mig bli stel.


Saker börjar falla på plats inför resan. Snälla mamma skjutsar till Arlanda, snälla pappa hjälper till med katterna. Saker inhandlade, biljetter utskrivna, pesos beställda. Idag ska jag köpa kattmat, klippa mig och packa dykprylarna.

Och bara få lite panik.

 
ANNONS
 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

29 mars 2011 22:01

"Eller, så bekvämt det kan vara med ryggen i en omöjlig vinkel och andningsproblem."

hahaha skattade gott :)

Åhh typiskt, jag har anmält mig till måndagar nivå 3, tänkte först på torsdag men lotta fick välja för det spelade ingen roll för mig. Tog ingen stretch den här gången. Men vi kan ju planera ihop OP och egen stretch nån dag :)

Härligt med massage, gå på allt du kan! haha :D

http://leslita.blogg.se

 
Ingen bild

zenia

29 mars 2011 23:31

Tack för adressen till din resedagbok :)

Jag kommer efter mycket omprioritering kunna boka in mig på två pass. Det blir förmodligen stretch 3 på måndagar som du och pole nivå 4 igen :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se