VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 mars 2011

Lång morgon

Av vintervild - 14 mars 2011 10:00

Har inte kommit iväg till jobbet ännu, sjukgymnastbesök och fastighetsskötarpåhälsning har stått på schemat. Jag funderar på om jag ska åka in till efter lunch, kommer inte att få något gjort innan iaf.


Sjukgymnastbesök var trevligt, jag kommer någon vart och hon tycker att pole dance är en väldigt bra träningsform :) Nästa vecka ska vi vara i gymmet, hon tror att problemet kan vara att jag gått lite fort fram så att mina småmuskler inte har hängt med. Ska få ett träningsprogram att följa.


Fastighetsskötaren kom och tittade på vår altandörr som inte riktigt vill stängas. Han hmmade o hmmade o kom fram till att den är för liten för dörrhålet. Så vi kommer att få påhälsning av snickare snart hoppas jag.


Jag är trött och nedstämd. Har påhälsning av ombjudna gäster i de nedre regionerna och trots att jag går på en 12-veckors kur o är inne på vecka tre så märks ingen skillnad. Det kliar och gör ont och sex är inte att tala om. Påverkar kropp, humör och älsklingen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se