VinterVild

Direktlänk till inlägg 10 mars 2011

Träningen i bilder

Av vintervild - 10 mars 2011 20:45

 

Inverted thigh hold

aka

Dangerous Brain
 

Med rakt bakre ben


 

Butterfly

Fina fossingar!


 

Lunchbox

Har en lång bit att gå innan perfektion


 

Backbend

Mål: nå huvudet med fötterna


 

Milstolpe nådd: jag lyfter från marken!


 

Framsteg trots dumma utåtvridna höfter.

Höftböjare, nu är det krig!


Är för trött för ytterligare förklaringar, men ungefär vad jag roade mig med igår. Förutom att ramla ner från stången under Star och slå i mina onda revben och tappa luften. Note to self: Star med balettskor är en dålig idé.


Lite synd att jag inte fick det på film, måste ha sett rätt skoj ut.

 
ANNONS
 
Ingen bild

zenia

10 mars 2011 21:42

Super snygga bilder ;) HALLÅ! DIN SPAGAT!!! Du är ju där!!! super lite kvar men det räknas knappt!

 
Ingen bild

J

11 mars 2011 09:01

söt header.!

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

24 mars 2011 17:28

Great jag vill också göra butterfly, känns som att den inte alls är svår men jag fattar inte hur jag ska göra när jag väl hänger där. haha Och din spagat är ju jättefin!! :D

p.s Nelle är MYCKET bättre på stretch, lärde mig massor i går, fattar inte varför alla är rädda för henne hon är ju underbar. Min lärare är totalknas. Jag har gjort fel på mycket och vi får inga såna bra instruktioner. d.s

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se