VinterVild

Alla inlägg under februari 2011

Av vintervild - 3 februari 2011 13:42

Jag är fortfarande vaken, även om det är knappt. Det är dagar som dessa som jag önskar att jag drack kaffe...


Under tiden som jag väntar på beslut om projektet så shoppade jag en Travel Slanket för Filippinernaresan. Jag fryser alltid på flygplan och filten man får är aldrig nog så det är en investering.

Tror dock att älsklingen kommer att tycka att jag är galen, men det struntar jag i. Så länge jag får det varmt och mysigt under de alldeles för många timmarna på planet så är jag nöjd.


Om två månader så är vi på Malapascua igen, det ska bli skönt att komma iväg ett tag. Jag kommer att sakna katterna så att jag blir galen såklart och jag hoppas att de kommer att sakna mig med. Mina busmissar.


Kotten var modig imorse, trots att båda andra djuren var i köket så kom han ut och drack. Sedan så skulle han springa iväg, men katten satt i vägen så han blev lite konfunderad innan han sprang åt andra hållet istället. Sötkotte. Om han bara kunde vara lite socialare och mindre stinkande.

ANNONS
Av vintervild - 3 februari 2011 08:15

Att gå upp tidigt och vara på jobbet en timme tidigare än vanligt lät väldigt bra igår, just nu känns det inte så optimalt precis. Bröt mitt nyårslöfte imorse o inhandlade en Red Bull, kommer nog att bli en till innan OP med Z i eftermiddag. Det är en fördel att vara vaken när man ska träna.


Dessutom så var det förenat med livsfara att gå till bussen imorse, vatten på is är allt annat än optimalt.

Jag lyckades låta bli att ramla, mer tur än skicklighet.


Jobbet går framåt, stretchen går sådär och dansen tar jag det lugnt med just nu. Axlarna och armarna börjar återhämta sig så kanske kan jag testa en invert idag.

Första prion är dock att hålla mig vaken tills dess.

ANNONS
Av vintervild - 2 februari 2011 09:23

Blev väckt av en ylande missen imorse, han ville verkligen ut. Ignorerade, men det var lite svårt att sova. Han fick vackert vänta tills klockan ringde, då hade han faktiskt blivit tyst igen.

Inte för att jag förstår varför han prompt ville ut, han kom tillbaka inom en halvtimme o ville in igen. Knäppkatt.


Dansade igår, med fokus på dans. Gjorde inga trick utan tränade på att gå, röra på höfterna och andra saker som man kan göra mellan tricken. Inte så enkelt som man kan tro, jag har ingen vidare kontroll på mina höfter och är ganska stel. Inget mjuk och sexigt över det hela.

Stretchade lite lugnt efteråt och det gick inte alls bra. Höfterna knäppte, det gjorde ont här och var och i första spagaten så vred jag ut höfterna galet mycket och på andra försöket så kom jag inte långt ner alls. Frustration! Jag pressade visserligen inte med tanke på att det kändes på fel sätt här och var, men ändå.

Förstörde min kväll o stackars älsklingen fick höra på morranden tills det var sängdags, vilket visserligen inte var så långt senare.

Kände mig ful, fet, stel och värdelös.


Jag trodde att känslan skulle hålla i sig idag med, att jag skulle vakna med ett mörkt moln ovanför huvudet som jag brukar dagen efter ett nederlag. Men till min förvåning så känns det rätt så bra idag! Jag är taggad att göra bättre ifrån mig, det gör inte lika ont i mina sträckta muskler och när jag tränade mage imorse så knäppte inte höfterna alls.

Det är ett stort steg i personlig utveckling, en dålig dag kunde förstöra en hel vecka eller mer tidigare.


Kommer göra ungefär samma sak idag, lättare träning med fokus på rörelser, inga trick. På stretchen blir det ryggen som får sig en omgång, jag hoppas att älsklingen kan hjälpa mig med brygga och rygglyft. Han brukar göra det, gnällandes visserligen, men det bryr jag mig inte om ;)

Av vintervild - 1 februari 2011 08:45

Veckans Fototriss har temat Dröm:

 

Katten drömmer om en värld utan selar där hon kan springa fritt i mörkret 

Missen drömmer om äventyren han har varit på och på de som komma skall


 

Matte drömmer om Paris


Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se