VinterVild

Alla inlägg under februari 2011

Av vintervild - 13 februari 2011 09:15

Igår var det IKEA för hela slanten. Ta sig dit, traska runt i några timmar, lasta bil till bristningsgränsen, åka hem, lasta ur bil, börja skruva ihop saker. Hann med nästan allt igår, min nya byrå och skrivbordet kvar. TV-bänken glömdes eftersom älsklingen glömde att hämta den på lagret så det kanske bli en tripp nästa vecka igen.


Det blir nog bra till slut, älsklingen är som ett barn på julafton med sina inredningsidéer. Jag bara hänger på och låter honom hållas. Han har rätt så bra smak faktiskt...


Resten av livet går sådär. Mina muskler gör fortfarande ont så jag kan inte dansa, mycket frustrerande. Jag har inte sprungit på evigheter så jag känner mig som en heffaklump o allt godis som bara ramlar ner gör inte saken bättre. Fet kossa.

Men motivationen att springa ute just nu är låg med all snö o kyla o halka, men jag ska försöka ta tag i det trots allt. Någon dag.

Jag önskar mest att musklerna lugnade ner sig så att jag slipper ha ont.

ANNONS
Av vintervild - 12 februari 2011 09:15

Lyckades komma hem igår med, utan större problem. Mötte älsklingen i dörren, han var på väg att köpa mat och vin för kvällen. Han hade problem att både ta sig dit och hem, men lyckades till slut.

Kom hem med god mat och gott vin. Ett varmt bad med bra bok och vin efteråt gjorde saken ännu bättre. Somnade gott sen.


Idag ska vi vara husliga och åka till IKEA. Vi ska inreda lite eftersom vi i nuläget har en väldigt eklektisk stil i vardagsrummet. Mest älsklingens idé, jag är inte så intresserad av vardagsrumsinredning, men får han som han vill kan jag ta över sovrummet sen :)


Jag har inte kunnat dansa på ett tag på grund av mina elaka sträckningar. De känns bättre och bättre, men jag vill inte riskera att göra dem värre så det blir vila ett slag till. Jag stretchar varje dag dock, de muskler som kan stretchas utan att uppröra elaka muskler.

Jag hoppas att jag är bättre snart, lider av dansabstinens :P

ANNONS
Av vintervild - 11 februari 2011 08:30

Det är snöstorm ute, alla bussar inställda. Jag lyckades dock ta mig till jobbet eftersom pendeln gick, konstigt nog. Även om jag var väldigt frestad att gå in och lägga mig igen istället...

Det är rätt tomt på jobbet, åtminstonde två som inte lyckas ta sig till jobbet och några som vi inte har hört något ifrån. Det kommer nog att bli en lugn dag idag, och sedan blir det intressant att se om jag kommer härifrån i eftermiddag.


Det är ändå ganska härligt att sitta här inne med en kopp te och titta ut på snön som yr över kanalen utanför. Synd att jag inte tog med mig kameran, det hade kunnat bli fina bilder men jag var lite trött imorse.


Katterna och jag konverserade imorse:


Missen: Jag vill ut!!!

Katten: Jag med! Släpp ut oss!

Jag: Det är snö, ni vill inte ut. Tro mig.

M+K: Jo, vi vill, lovar!

*öppnar altandörren, puttar ut två skeptiska kissar i snön och stänger*

30 sekunder senare

M+K: Vi vill in, det är äcklig snö här ute! Släpp in oss innan vi dör!!!

*öppnar dörren och blir nästan omkullsprungen av snöiga kissar*

*kissar ser förloämpade ut och tvättar sig en stund*


2 minuter senare

M+K: Vi vill ut, nu är säkert snön borta!


*suck*

Av vintervild - 10 februari 2011 08:00

Åter på jobbet och det känns bra. Gnolar en liten låt emellanåt och har bara lite panik. Inga problem med andra ord.

Jag behövde verkligen gårdagens sovande, badande och görande ingenting, nu känner jag att jag kan klara av livet ett tag till.


Jag har anmält mig till en workshop med Pantera på Dancing Queen den 20:e februari. Det var Z som hittade och jag hakade på. Måste dock erkänna att jag inte hört talas om Pantera innan, men lite hårdkörning med en ny instruktör säger jag inte nej till.

Hoppas bara att min kropp är på bra humör, just nu känns den som 100 år. Jag har en sträckning i höger hamstring, en vid vänster revben, smärta i axeln efter jag preppat för shoulder mount och så den oförklarliga smärtan runt revbenen som jag försöker få tag i en sjukgymnast för. *suck* Känner mig gammal.


Känner mig fläskig med eftersom jag inte kunnat dansa ordentligt sen i söndags och jag har inte sprungit eller varit på Body Pump på evigheter. Fläsknos.

Ikväll blir det lätt träning och stretch av det som går att stretcha.

Av vintervild - 9 februari 2011 18:15

Mår mycket bättre nu, ser fram emot att gå till jobbet imorgon. Jag behövde en dag hemma att vara sjuk på, precis som att man behöver vara hemma om man har lite feber.


Har tittat på "Winter's Bone", inte en feel good film direkt men väldigt bra. Läser boken just nu med, den är annorlunda men lika bra.


Har inte hört av älsklingen på hela dagen, han tycker jag är knäpp som stannade hemma men har man aldrig haft depressiva problem så är det svårt att förstå.


Z o jag har bestämt att åka till PoleVibes i Helsingfors i mars. Det är ju inte så stort utbud av poletävlingar så man får ta det man får, även om det innebär en liten resa. Inte så långt som tur är, men en lite tripp med färjan kommer det att bli.

Av vintervild - 9 februari 2011 13:30

Hittills under dagen har jag: ätit frukost, sovit tre timmar extra, kört en maskin disk under tiden, tagit ett långt varmt bad med en stor kopp te, levande ljus och julklappsbadbomb och ätit jordnötssmörs- och jordgubbssyltsmörgås.

Just nu så tittar jag på "127 hours".

Av vintervild - 9 februari 2011 08:45

Idag vann mörkret. Idag är jag hemma.

Av vintervild - 8 februari 2011 09:15

Idag är en sån dag. En dag som borde spenderas hemma under täcket i sängen eller under en filt i soffan med för mycket te och inga krav. En dag där minsta motgång kan resultera i tårar, iaf för de som kan gråta.

En dag som inte borde finnas med andra ord.


Jag hade tänkt springa i morse, men motivationen fanns inte och inte orken heller, jag sov en timme till. Att jag kom upp när klockan ringde igen är en bedrift och jag vet inte riktigt hur jag lyckades ta mig till jobbet och inte tillbaka till sängen.

Jag dricker mitt te ur min egomugg och känner mig som en bluff. Idag är jag ingenting.


Jag vet inte hur dagen kommer att gå, hur jag ska ta mig framåt när det enda jag tänker på är ingenting. Ingenting alls.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se