VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 februari 2011

Konsumtionshysteri?

Av vintervild - 28 februari 2011 09:00

Det är lugnt på jobbet den här veckan. Ska bara jaga fatt på en arkitekt och reda ut lite trappor så kommer resten av veckan att ägnas åt att lära mig Eurocode. Det gäller att njuta av de lugna veckorna, jag vet att det kommer helvetiska dit emellanåt.


Idag har jag ont i nacken, nya saker varje dag. De känns som att jag skulle behöva knäcka ut den, men jag vågar inte ta i på egen hand. Hemska saker kan hända. Tur att jag ska till sjukgymnast imorrn, fick tiden ändrad. Det stör inte så mycket om jag inte vrider på nacken på ett speciellt sätt, vilket jag såklart gör hela tiden för jag kan inte låta bli. Konstig, jag vet :P


Jag köpte kameran förresten. Älsklingen har sin leksak, då vill jag ha min. Han får sköta fotande under ytan så tar jag fina bilder på land. Låter som en bra deal.

Beställde en fjärrutlösare med så jag kan positionera mig på stången innan jag trycker på knappen. Måste bara se till att jag inte trasslar in mig i tråden förståss.


Stretch idag, tänkte gå på OP innan eftersom dansrummet är fyllt med blöta dyksaker som inte kommer att ha hunnit torka tills imorgon. Vi behöver en större lägenhet, eller helst ett hus med hög tankhöjd :P

Nu te, ska ringa arkitekten om en halvtimme sådär.

 
ANNONS
 
zenia

zenia

1 mars 2011 11:16

Nästa onsdag blir super bra!!! Jag ska skriva in det i min kalender :D

http://www.zeniamelina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se