VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 februari 2011

Inför sedan

Av vintervild - 26 februari 2011 22:19

Dagen har flutit förbi, så som dagar gör. Inget speciellt; handlat lite, städat, lagat mat. Haft sällskap av elefanter och tiger hela dagen, men gjort mitt bästa för att ignorera och fungera som vanligt. Tror inte att någon märkte något.


Lagade veganlasagne idag, helt ok. Behöver fixa till receptet på såsen en aning så blir det perfekt sedan, men det var kul att göra. Tänk att vi inte har gjort lasagne sedan i somras, alldeles för länge sedan. God mat ska göras ofta.


Imorgon blir det dykning, det var några månader sedan. Älsklingen får leka med nya kameran och jag får hålla i ställningarna. Isdyk, kul. Hoppas på fina bilder :)


I brist på fisk så får ni en misse:

 

Missen leker vinflaska

 
ANNONS
 
zenia

zenia

26 februari 2011 23:08

Innan jag riktigt kände dig trodde jag också att du var runt 25 :D
Tisdag fungerar tyvärr inte för mig, vad sägs om onsdag efter 17:30?

Sköt om dig

http://www.zeniamelina.blogspot.com

 
Jess

Jess

27 februari 2011 11:54

sv: tack så mycket :) nu måste jag bara överstretcha så att allt blir snyggare. Strävar efter nätst intill perfektion ;P

http://antligenjess.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se