VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 februari 2011

Upplivande pole

Av vintervild - 26 februari 2011 08:48

Dagen blev bättre när jag kom till studion igår, som alltid blir jag upplivad av atmosfären. Där känner jag mig alltid som mitt bästa.


Klassen var kul, som alltid. Efter en lång uppvärmning, som varje gång fick vi sätta igång. Vi fick träna på att fridansa mellan olika stänger, det var jättekul. Bara att hoppa in i ett trick utan att tänka och göra något vackert mellan dem. Något man inte gör så ofta, hemma och på studion blir det mest att hålla sig till sin stång och träna nya saker. Vi ska fridansa lite varje gång nu, bara för att få in flytet i kroppen och modet att göra något utan att tänka för mycket.


Vi fick träna på Gemini och Scorpio och växling mellan de båda. Gick ok, men jag har lite svårt att få stången där den ska vara; vid sidan av magen och inte framför. Kul o jobbigt :)

Vi lärde oss även att gå ner i Scorpio handstand, ser enkelt ut men det är det inte. Lyckades få till det en gång, stolt!

Även Caterpillar fick sig en träningsomgång, gick bättre än i söndags. Kul och jobbigt, måste träna mycket mer på den.


Allt som allt ett härligt jobbigt pass, även om jag får ont och måste fuska mig in i mina inverts. Bättre det än att försöka göra dem perfekt och behöva ligga i fosterställning och kvida av smärta.


Stretchade efteråt, träffade S. Det var länge sedan, vi gjorde lite lösa planer om OP tillsammans. Skulle vara kul :)

Pratade med N som går i min grupp, hon tyckte jag var väldigt vig :) Det är jag inte, men alltid trevligt med komplimanger. Hon sa även att jag inte såg ut att vara en dag över 25 ;) Mitt ego blev på bra humör då.


Känner att jag behöver ta lite mer bilder och filmer nu, har varit ont om det på sistonde. Kanske älsklingen kan hjälpa till?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se