VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 februari 2011

Utlopp och melankoli

Av vintervild - 25 februari 2011 10:15

Idag är inte en dag för att surfa runt på inspirerande pole-bloggar, för det gör mig inte inspirerad. Bara nedstämd. Idag kan jag inte se på alla fina och imponerande bilder och filmer och tänka "en dag så" utan jag tänker "varför kan jag inte, jag är misslyckad, ingen idé att ens försöka".


Jag känner frustrerad över att min kropp inte tillåter mig att träna som jag vill och det får mig att känna mig dålig och att jag gör folk besvikna, även om jag inte kan säga vem jag gör besviken och varför.


Tigern har både julafton och födelsedag idag, han skuttar glatt omkring och morrar och ryter och jagar upp elefanterna.


Och trots att jag kom i mina jeans så känner jag mig just som en elefant och just nu bävar jag för dansen för då kommer alla att se vem jag är och inte är.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se