VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 februari 2011

Gnäll och glad älskling

Av vintervild - 25 februari 2011 07:30

Älsklingen var i sjunde himlen när han kom hem med välfyllda kassar igår, så söt. Själva kameran är inte så stor, huset och framförallt blixten adderade en hel del till det hela. Ska ta en bild och visa, det känns lite absurt faktiskt men det ska bli fina bilder. Vi hoppas på dykdagis i helgen.


Jag är alldeles för trött hela tiden, det är en kamp att hålla ögonen öppna. Undrar om mina sköldkörtelvärden är åt skogen igen, de var lite låga senast vi kollade men jag vet inte om jag orkar testa igen. Jag får helt enkelt överleva, det är väll det man gör?


Dans efter jobbet, längtar. Min hamstring är på bättre humör, mina revben på sämre. Har dessutom fått ont i vänster skuldra (varför?!) utan anledning. Ser fram emot nästa sjukgymnastbesök, hon blir säkert nöjd över lite fler symptom att addera till listan.


En bra sak är att  jag kan ha ett par jeans som jag fick av syster. Jag kunde ha dem tidigare med, om jag ålade mig i dem och låg på sängen och höll in magen för att kunna stänga dem. Nu går de på utan problem, även om de är gjorda för flickor helt utan rumpa. Vikt på väg åt rätt håll?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se