VinterVild

Direktlänk till inlägg 24 februari 2011

Torsdagströtthet

Av vintervild - 24 februari 2011 15:30

Trots att jag sov mycket inatt så är jag trött, alldeles för trött. Kan bero på att jag suttit inne på kontoret hela dagen, måste börja gå på lunchpromenad igen.


Min psykolog ringde nyss, vi ändrade tiden för vårt möte från fredag till torsdag. Bara bättre för mig så slipper jag byta poleklass nästa vecka.

Det ska bli kul att träffa honom igen, har lite saker som jag kan ta upp om det behövs. Mina sömnproblem tex. Även om han inte magiskt kan ordna dem så är det skönt att kunna prata av mig lite. Älsklingen har tyvärr inte så stor förståelse för sådana saker.

Tur att han är bra på så många andra sätt.


Fredag och dans imorrn. Jag ser fram emot det även om jag är frustrerad över mina tillkortakommanden och förbannar min defekta kropp men det finns inget som jag kan göra åt saken förutom att det lugnt. O det är inte direkt det som jag vill göra.


Torsdag. Det känns fortfarande lyxigt att vara ledig efter alla år med ridning varannan vecka. Jag saknar det inte, inte heller sången om jag ska vara ärlig. Jag antar att jag var i stort behov av förändring.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se