VinterVild

Direktlänk till inlägg 24 februari 2011

De bästa av planer

Av vintervild - 24 februari 2011 08:30

Hade planer imorse, två planer men båda gick åt skogen.

Plan ett var att springa innan jobbet, men jag insåg att det var alldeles för kall o dessutom fanns ingen frukost.

Plan två var att åka till jobbet en timme tidigare, men det blev inte heller av. Lyckades iaf ta en tidigare buss än vanligt, lite kredd till mig.


Jag har börjat sova dåligt på morgnarna igen, inte bra. Drömmer ångestdrömmar och vaknar ofta med elefanter i magen. Jag tänker inte på jobbet, dock, vilket är tur men det är jobbigt att vakna så ofta. Imorse hade jag en gosig katt vid kudden och en mellan mig och älsklingen så det var inte så illa som tur var :)


Igår blev det lite dans, med emfas på lite. Har fortfarande träningsvärk ifrån söndagen och det började göra ont vid revbenen på den gång. Frustration! Satte stången på spinny o lekte lite iaf och sedan så stretchade jag det som stretchas kan. Mycket straddle och split, ingen hamstring och ytterst lite rygg.

Fick sjukgymnastbesöket flyttat till tisdag. Jag vet inte om jag vill att de ska hitta något eller inte, vad som är bäst.


Imorgon är det fem veckor kvar tills vi åker till Filippinerna. Yay och ångest. Börjar få den där "det kanske är bäst att stanna hemma"-ångesten som alltid kommer krypande när jag ska åka någonstans. Men jag vet att bara jag kommer dit så blir allt bra.

 
ANNONS
 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

24 februari 2011 11:00

Ja det läker nog snart ska du se. Klart att du ska åka i väg på semester! :)

Så vad är det du drömmer och och ligger och tänker på? Testa att skriv ner det och meditera lite också. Brukar hjälpa mig när jag är orolig.

Sköt om dig nu, träna försiktigt...

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se