VinterVild

Direktlänk till inlägg 22 februari 2011

Sammanställning

Av vintervild - 22 februari 2011 09:15

Fryser, det är kallt ute och kallt inne. Två knappar måste sys fast på min kappa så just nu är det extra kallt utomhus. Brr...


Vaknade innan klockan ringde med elefanter i magen, det var ett tag sedan. Beror nog på att saker rullar ganska fort på jobbet, men inget jag inte kan hantera än. Måste bara hålla koll så att inte tigern tar över igen, inget matande eller gullande.


Stretch igår gick bra, förutom min dumma hamstring. Det enda som hjälper är vila, men det är tråkigt med vila. Vill vara frisk och vig! Tålamod är inte min starka sida.

Kan träna på straddle istället. Gjorde inga swims igår för det är inte så mkt swim för mig, mer kollaps på golvet. Så det får bli prio framöver, tillsammans med höftböjaren och annat som jag kan stretcha utan att uppröra hamstringen.

Spagat med vänster ben går iaf framåt, kom väldigt långt ner igår och höfterna kändes fina. Vi låg och slappnade av i spagat, väldigt plågsamt om man inte är hela vägen nere som jag men efter några andetag så kom jag längre och längre ner. Längtar tills jag kan göra samma sak med höger ben, även om jag säkert inte alls kommer lika långt ner nu som innan.

Vi fick lite ny läxa, högre rygglyft med assistans. Bara att göra när ryggen känns bra. Jag kommer att skippa pikdraget ett tag framöver för att vila min hamstring. Den belastas ju tyvärr väldigt mycket i den övningen.


Älsklingen gick och skuldsatte oss igår :P Han har beställt en ny kamera inför Filippinernaresan, en Sea&Sea DX-2G så vi kan ta vackra undervattensbilder. Han får ta bilder, jag är mer intresserad av att titta på sakerna och inte bara fota dem :P

Jag vill ha en systemkamera med, är sugen på en Panasonic Lumix GF2 men älsklingen tycker att den är för liten. Pojkar... Vill bara ha stora saker ;)

Får se om jag slår till på den ändå, han fick ju bestämma undervattenskameran själv.


Det är mycket man vill, synd att det inte går att få allt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se