VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 februari 2011

En vanlig söndag

Av vintervild - 20 februari 2011 13:45

Var duktig och sprang imorse. Eller morse o morse, i förmiddags. Två varv runt kvarteret, lite mer än 9 km. Skönt, och inte så jobbigt faktiskt... Bara lite.


Om två timmar bär det iväg för lite pole workshop, ska bli kul! Dansrummet är fortfarande inte framstädat, men snälla pappa kommer när som helst så vi kan brumma iväg till tippen. Mycket som ska avyttras, vi roade oss med att demolera ett bord imorse. Ingen IKEA-möbel, den var limmad och skruvad och pluggad på samma gång.

Jag har en ny byrå till sovrummet att skruva ihop, men älsklingen pratar i tfn o kan inte hjälpa mig att bära just nu så den får vänta lite.


Vi börjar få ordning på vårat vardagsrum, gårdagen gick till att flytta och ordna med bokhyllor och andra saker, nu börjar jag känna mig hemma och nöjd med det hela jag med och älsklingen är glad han med. Det är inte klart ännu, fortfarande saker som ska bestämma och sätta upp och inhandlas men det artar sig.

Det tog bara fem år innan vi orkade börja :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se