VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

Fruset

Av vintervild - 14 februari 2011 11:15

Kom precis till jobbet, hade besök hos psykatrier inbokat imorse. Det gick bra, hon tycker att det gått bra för mig men att jag fortfarande är i en ganska labil fas. Vi ska fortsätta med antidepp åtminstonde ett halvår till och har ett nytt besök inbokat i maj.

Känns lagomt.


Hemma är det kaos, och inte ens organiserat kaos. Ommöblering i full gång, saker som ska bort står här och var och de nya sakerna är typ på plats och urplockade böcker och grejer överallt.

Kaos.

Älsklingen är lyrisk, som ett barn på julafton. Jag hänger på, hade inga problem med den tidigare inredningen men ser inget fel med den nya heller förutom att det bli mindre utrymme här och var. Men han kan få som han vill så skaffar jag min himmelsäng sedan o då kan han inte klaga :)


Iskallt ute, men jag tog mig ut på en runda imorse. Det var skönt, men kallt o jag planerar en till på onsdag. Idag är det Stretch 2, ny kursomgång och på fredag Nivå 3. Hoppas att ben, revben och annat är på min sida då.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se