VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 februari 2011

IKEA och heffaklumpar

Av vintervild - 13 februari 2011 09:15

Igår var det IKEA för hela slanten. Ta sig dit, traska runt i några timmar, lasta bil till bristningsgränsen, åka hem, lasta ur bil, börja skruva ihop saker. Hann med nästan allt igår, min nya byrå och skrivbordet kvar. TV-bänken glömdes eftersom älsklingen glömde att hämta den på lagret så det kanske bli en tripp nästa vecka igen.


Det blir nog bra till slut, älsklingen är som ett barn på julafton med sina inredningsidéer. Jag bara hänger på och låter honom hållas. Han har rätt så bra smak faktiskt...


Resten av livet går sådär. Mina muskler gör fortfarande ont så jag kan inte dansa, mycket frustrerande. Jag har inte sprungit på evigheter så jag känner mig som en heffaklump o allt godis som bara ramlar ner gör inte saken bättre. Fet kossa.

Men motivationen att springa ute just nu är låg med all snö o kyla o halka, men jag ska försöka ta tag i det trots allt. Någon dag.

Jag önskar mest att musklerna lugnade ner sig så att jag slipper ha ont.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se