VinterVild

Alla inlägg under januari 2011

Av vintervild - 11 januari 2011 21:15

En video från dagens träning. Enbart spins i olika varianter och riktningar.


Runt och runt och runt


Fler videor finns, men det får bli en annan dag.


Nu ska jag ramla i säng och hoppas att jag kan somna fortare än fort. Annars så kommer jag inte att orka så mycket mer.

ANNONS
Av vintervild - 11 januari 2011 21:05

I veckans Fototriss ska man själv komma på ett tema som andra får gissa.


Så, vad tror ni mitt tema är?


Skor, skor, skor!


 

Blod, svett och tårar. Och extas!

 

Älskade böcker
(Facit finns längst ner i inlägget innan detta)

ANNONS
Av vintervild - 11 januari 2011 13:45

Det artar sig. Jag är fortfarande vaken, har inte rånat kiosken på Red Bull och får saker gjorda! Känner mig väldigt duktig och produktiv! Hoppas att jag orkar att hålla motivationen hela veckan ut.


Har fått en ny dator här på jobbet med, med trådlös mus och tangentbord. Skönt att slippa alla sladdar som alltid var i vägen. Det enda jobbiga är att musen är diskriminerande mot vänsterhandsfolk. Den är utformad för att ha i höger hand och jag använder vänster så det känns lite underligt. Men det funkar.


När jag kommer hem ikväll så ska jag dansa lite. Träna lite snurrar som jag redan kan och försöka göra dem perfekt.

Sen ska jag sova tidigt, hoppas att jag kan somna och att min kropp inte blir knäpp som den blev igår...
(Facit Fototriss: mina passioner)

Av vintervild - 11 januari 2011 08:30

Tröttheten är ännu värre idag, och det är massor med dagar till helgen. Jag vet att jag är gnällig, men jag är så trött...


Älsklingen hade med sig Red Bull hem igår så jag fick dricka en i morse, yay! Hade gärna tagit med mig resterande till jobbet, men det fick jag inte. Elakt.


Stretch igår gick bra. Jag var ovigast, ännu mer ovigast än i söndags för alla andra som var med var jätteviga. Det gör inte så mycket faktiskt för det går framåt för mig. Inte i superfart, men lite i taget. Snart så kan jag med!

Tänkte dokumentera hur det går för mig, men inte lägga upp. Stretch är bara imponerande att se om man är duktig, inte om man är stel som en pinne som jag. Kan visa framstegen sen, som förhoppningsvis kommer relativt snabbt.


Behöver lite planering för min träning med. Hemmaträning alltså. Jag har bestämt att jag hellre kan färre trick men bra än fler trick halvdåligt. Och när jag tröttnat på att nöta så blir det något nytt och lite lek.

Jag tror att ganska många trick kommer att falla på plats så snart jag har styrkan, men till dess är det nöta och nöta som gäller.


Nu jobb, om jag inte somnar först.

Av vintervild - 10 januari 2011 12:49

Dagen går framåt, och även så tröttheten. Hur ska det här gå, är helt förstörd. Kommer helt klart att bli en intressant vecka...


Jobbar på lite, ett steg i taget. Först måste jag fundera ut vad det var jag höll på med innan ledigheten och sedan starta upp hjärnan och tänka lite innovativt. Det är en utmaning.

Men halva dagen har gått nu, även om jag ska stanna längre för att sedan gå till NPS direkt. Funderar dessutom på att bryta mitt nyårslöfte, tror inte att jag kommer att inte falla i gråt på passet annars.


En fördel är att tigern verkar vara lika trött som jag. Han orkar inte morra, bara ynka lite när jag ser eller hör något som jag inte vill. Synd bara att jag är för trött för att uppskatta det.

Av vintervild - 10 januari 2011 08:45

Tillbaka på jobbet. Det känns bra, även om jag är väldigt trött. Min kropp undrar varför den inte får gå och lägga sig igen som den brukar när jag gått upp tidigt.

Det ska bli intressant att se hur levande jag är på fredag.


Dansen igår gick bra. Vi tränade mest på befintliga saker på klassen, men det behövdes. Fler stretch- och styrkeövningar med, tror jag ska filma några och visa vad vi utsätts för :P

En liten korreografi började vi med åxo, ska se om jag kan ta reda på låten och lägga upp den här sen.


Stretch 2 gick väldigt bra det med. Jag är fortfarande ovigast, men jag gör sakerna så rätt jag kan och korrigerar när det behövs. Som Nelle sa, hellre lite och korrekt än mycket och fel. Jag kör på korrekt.

Ska på Stretch 2 ikväll med, ta igen gången som jag missade. Undrar bara hur jag ska hålla mig vaken tills dess...


Måste säga att jag ångrar mitt nyårslöfte om att inte köpa Red Bull just nu, skulle behöva en liter eller två...

Av vintervild - 9 januari 2011 09:15

Det droppar ute, snön smälter iväg nästan lika snabbt som den kom. Missen är ute i det våta, kommer att komma in blöt och ynklig. Igen. Han lär sig aldrig.


Imorgon är verkligheten tillbaka igen. Jobb och tidiga morgnar. Jag ser inte fram emot det. Mest att gå upp tidigt flera dagar i rad, jobbet ska faktiskt bli rätt kul att komma tillbaka till. Ångestfyllt, javisst, men det ska jag klara. Jag vill inte gå igenom det här igen.


Idag kurs och stretch i eftermiddag. Sedan försöka somna i rätt tid. Annars så kommer morgondagen att bli en hemsk dag.

Av vintervild - 9 januari 2011 00:27

En liten video med morgonens träning.Behöver träning, jag vet

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se