VinterVild

Alla inlägg under januari 2011

Av vintervild - 27 januari 2011 08:40

Det blev lite kortare träning igår än planerat, älsklingen kom hem och såg hungrig ut. Även om han sa att jag kunde fortsätta så har jag svårt att sätta mina behov före någon annans, det känns olustigt om jag vet att han är hungrig o bara väntar på att jag ska bli klar.


Hur som helst som tränade jag lite basic inverts och när jag var där uppe så passade jag på att prova Butterfly, Gemini och Scorpio och lyckades med alla! Långt ifrån de snyggaste versionerna av dem, men det är en senare fråga. Bara att få alla ben och armar och andra kroppsdelar att göra som de ska är svårt nog, att få det snyggt är nästa nivå.

Testade en ny mount, cartwheel. Har inte styrkan eller modet för den än men vill ha något att jobba mot. Jobbar bäst under press :PGårdagens bravader


Tror det blir dans imorrn igen, älsklingen ska jobba sent så jag kan sätta på hög musik och träna så länge jag vill. Om jag inte somnar först förståss...

ANNONS
Av vintervild - 26 januari 2011 15:26

Sitter och föräter mig på frallor, kan helt enkelt inte sluta när jag väl har börjat. Kanske har kolhydratbrist? Har jag svårt att tro, visserligen, eftersom det mesta jag äter är kolhydrater.


Ska hem och dansa efter jobbet så jag känner mig inte så motiverad till att jobba. Z o jag hade planerat för OP imorrn men vi ska prova på akrobatik istället så jag jag tänkte ta ett ordentligare pass hemma. Inverts (som alltid), snurrar och några nya trick som jag har upptäckt på YouTube. Roligare än jobb så jag tappade farten.


Fick ett mail häromdagen om att jag var med i en tävling och dessutom finalist. Idag så ringde de och ställde lite frågor om ålder, hur jag hittade tävlingen (som jag inte ens insett var en tävling) och sånt. Senast på fredag får jag veta om jag vann, håller tummarna :)

ANNONS
Av vintervild - 26 januari 2011 09:00

Hade fullt upp igår, men inte på ett jobbigt sätt. Lärde mig att rita i 3D, inte så svårt utan mest kul.


Älsklingen kom hem sent igår med, men jag hann iaf träffa honom innan jag gick och lade mig. Det första han gjorde var att sätta sig framför datorn. Ibland känner jag att jag inte kommer först i hans prioriteringslista, men o andra sidan så är han inte alltid först i min heller.


Missen mår bättre och sämre. Bulan på benet har gått ner utan att spricka upp och gör inte ont alls längre, däremot så har han fått en ny fram på flanken som inte ser fin ut. Klippte rent och pillade bort lite skorpa igår men den hade inte gått upp i morse. Får se om den spricker eller om den åxo går ner av sig själv. Jag gissar på det första...

Han får inte gå ut nu och protesterade genom att kissa på kottens filt och lite på kotten. Tur att jag hade stängt till sovrummet annars så finns en risk att vår nya fina bäddmadrass hade fått en ny odör. Hoppas att älsklingen kommer igår att stänga dörren innan han går så missen inte får fler chanser att hämnas.


Idag tänkte jag träna snurrar och övergångar, känns lagom. Mina axlar känns stela som vanligt, men jag har börjat stretcha varje dag så jag hoppas att de fixar till sig snart.

Stretchade ben igår med, men är feg när det gäller spagaten hemma. Det gör ont i knät och i foten som ligger mot parketten o då blir jag en fegis :P Ska försöka mer idag!

Spliten går framåt faktiskt! Visserligen kommer en mindre elefant under mina ben när jag står i split, men den blir mindre och mindre. Snart är det nog bara en grand danois :)


Har nya fina kläder idag, från Amerikat. Det första jag upptäckte var ett hål så jag får lov att laga. orkar inte skicka tillbaka o hålla på nämligen, det kostar pengar och tar en evighet. Bättre att damma av symaskinen eller synålen och ordna.


Nu te. Massor med te.

Av vintervild - 25 januari 2011 08:33

Började dagen med en joggingrunda runt kvarteret, det var ett tag sedan. Inte så illa när jag väl vaknat till liv, men jag gissar på att eftermiddagen kommer att bli nog jobbigare.


Stretchade innan yogan igår, kände mig som ett djur på zoo. Jag antar att man anses vig i gymsammanhang om man lyckas nå golvet med fingrarna med raka ben så mina övningar var nog rätt exotiska, men måste de stirra? Både tjejer och killar, unga och gamla. Kändes både lite olustigt och komiskt.

Kom nästan ner i spagat på höger ben, men det är svårt att komma den sista biten ner till marken om främre benet inte är högre upp. Gravitationen vill inte riktigt fungera känns det som så ska träna med benet upp lite hemma.

Kanske kan få en bild med :)


Jobba nu, sova sedan. Titta på snöstormen utanför fönstret. Andas.

Av vintervild - 24 januari 2011 17:45

Har jobbat massor med duktigt idag, gjort mycket och mer. Inget avancerat eller ansträngande, bara ren ritning. Hjärnan har sysselsatt sig med annat medan fingrarna har jobbat.

Chefen har kollat till mig flera gånger för att se att jag inte fått ett sammanbrott eller liknande, och det är ju trevligt men även lite stressande. Fast mest trevligt.


Yoga ikväll, väntar på att det ska bli dags att gå till bussen. Tänkte värma upp och stretcha innan med, kanske kan återskapa någon av bravaderna från igår?

Älsklingen jobbar sent och missen har ont i ett sår som vanligt. Ett gammalt, men jag tror att det har legat och grott i det trots att jag försökt göra rent. Får se hur det ser ut på klantkissen när jag kommer hem.


Tigern är lugn, mest melankoli som spelar. Kom på att jag glömt min antidepp två dagar i rad, inte så smart men mitt minne är som en senil guldfisk emellanåt. Ganska ofta.


Jag orkar inte riktigt känna efter hur jag mår, jag vet inte om det är bra eller om jag bara är upptagen. Lite rädd att känna efter, jag kan ju må dåligt?

Nu, mest trött. Träna, laga katt (om det behövs), sova. Men hur mycket jag än sover så är det aldrig tillräckligt...

Av vintervild - 24 januari 2011 11:45

Lyssnar på Miss Saigon, underbar musikal men så sorglig. Kanske inte det bästa att lyssna på på jobbet, finns en risk att jag börjar gråta.


Träningen igår gick bra, vi fick leka med spinny. Inget främmande för mig, men roligt ändå.

Tränade mina inverts och lyckades en gång faktiskt! Inte så snyggt och bara en gång, men det är ett bevis på att jag är på rätt väg. Om än sakta.

Tränade shoulder mounts med, med lite hjälp från Karolina så kom jag upp. Eller mycket hjälp :) Ska träna mer på det, det ser så snyggt ut att kunna.

Karolina tyckte att jag gjorde rätt som gick vidare till Nivå 3, så jag hoppas att det kommer att gå bra. Det är hon som har den med så hon har koll på vad jag kan.

Jag tror dock att jag har hamnat i en grupp nu som inte är så bra. Det är därför vi inte lär oss så många olika trick, i helhet så är gruppen inte redo. Tråkigt för mig som vill lära mig mycket, men nästa vecka ska vi iaf ta en titt på Gemini och Scorpio. Jag har provat lite själv, men lyckas inte riktigt. Behöver några fingervisningar.

Karolina tyckte underligt nog att jag hade bra inverts? Jag kanske har för höga krav på mig själv...


Stretchen var kul men superjobbig. Vi var bara tre stycken och fick våra ryggar manglade på alla sätt och vis. Tränade på att gå ner i brygga från stående och upp igen, det gick sådär. Med lite hjälp kom jag ner rätt kontrollerat, men upp behövde jag massor med hjälp. Som tur var hade vi hjälp av snälla Marina som assisterade, och det är en kick att klara något som man aldrig trott att man skulle klara.

Konstaterade dock att mina axlar är stela som betong, de måste jag verkligen jobba på att få ordning på. Mjukare axlar kommer att underlätta på alla vis så nu blir det axelstretch var dag framöver!

Kom ner i spagat med! Tror jag. Vi fick ha främre benet högre upp och då är det svårt att veta om man nere hela vägen, men det kändes så. Lika smärtsamt :P Även där fick jag hjälp av Marina vilket behövdes eftersom jag gärna fuskar och vrider både höfter och fossingar åt alla håll och kanter. Undrar om jag kan träna älsklingen till att hjälpa mig med det med?


Kanske blir dans imorgon, ikväll så är det yoga som gäller. Jag har fuskat med min löpning ett tag så jag borde ge mig ut på en runda imorrn. Jag får se vad som händer.

Av vintervild - 23 januari 2011 12:00

Battle of the Pole igår var kul och inspirerande, härligt att se hur duktig man kan bli på kort tid. Det var vackra och häftiga framföranden och jag kommer att länka friskt när de kommer upp på YouTube.

Z var jätteduktig! Hon vann inte, men kom fyra! Bara 0,2 poäng från trean, så nära att hon blev uppropad :) Hon sa själv att hon tappade bort sig, men det märktes inte alls.


Blev sent för mig, dock, och min halsduk och mössa försvann i garderoben. Sånt som händer, får leta fram lite gamla i garderoben.

När jag kom hem runt halv två hade älsklingen tänt ljus, tagit fram vin och satt på smörmusik på stereon så vi hade det mysigt. Kom i säng runt tre, var evigheter sedan jag var vaken så länge. Men det var det värt, heltmysigt var det!


Idag hinns inte med så mycket innan det är dags för kurs och stretch, det blir så när man sover bort hela dagen :) Längtar till träningen, vill åxo blir lika bra som Z o de andra från igår.


En video från min träning igår med mina fortfarande misslyckade försök till full inverts. Grr...


Träning, träningAv vintervild - 22 januari 2011 12:33

Grr! Tränade på full invert hur länge som helst, men det går inte! Inte ens framåt. Så extremt frustrerad!!!!


Ska be Karolina, min instruktör, om experthjälp imorgon.


Behöver tröstchoklad.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se