VinterVild

Direktlänk till inlägg 31 januari 2011

Ont

Av vintervild - 31 januari 2011 15:45

Dagen börjar närma sig sitt slut, otroligt skönt. Jag har ont i kroppen, känner mig nästan febrig. Inte bli sjuk, det är inte kul!

Ingen träning ikväll, hem och ta det lugnt istället. Komma i säng tidigt, tänkte springa imorgon på morgonen och träna lite dans imorrn. Inget avancerat, mest övergångar och enklare tricks. Inget jobbigt för kroppen, den behöver vila.


Älsklingen jobbade sent igår, han kom hem långt efter att jag och katten gått och lagt oss. Missen var ute och kom inte hem förrens imorse, men han verkade hel och inte allt för deprimerad över att ha varit ute hela natten. Efter lite mat ville han ut igen, men det fick han inte. Någon måtta får det vara.


Jag måste se till att jag inte förlorar migsjälv igen, inte låta saker springa iväg utan att jag kan hantera dem. Jag tror att jag har lite för lätt för det och hamnar i en ond spiral även med roliga saker. Därför tar jag det lugnt med fler åtaganden än dansen och träningen även om jag skulle vilja. Jag måste orka med.


Tigern har varit ovanligt tyst på sistonde, undrar om han har blivit sjuk? Så länge han håller sig borta så är jag nöjd och njuter av lugnet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se