VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 januari 2011

Gårdagens dans och dagens mödor

Av vintervild - 29 januari 2011 15:05

Älsklingen mår lite bättre, är uppe ur sängen och har fått i sig lite mat som inte kommit upp igen.

Jag mår bra med, eller så bra man kan må när man ätit en hel påse Gott o Blandat och te till frukost.


Tittade på "Black Swan" medan älsklingen låg i sängen. Underbar film, verkligen. Får mig att vilja dansa balett, vilket jag ändå funderat på för att bli bättre på pole. Till sommaren eller hösten om det finns någon bra kurs.


Träningen går gick bra, tränade på Butterfly, Gemini och Scorpio. Det gick bra, inte perfekt men det blir det så småningom.Gemini och ScorpioButterfly


Försökte mig även på Superman, det var svårare än jag trodde. Mina lår gråter fortfarande, men jag lyckades iaf två gånger. De två fulaste Superman i världshistorien så den videon kommer inte upp :)


Städar huset lite, diskar o tvättar o plockar undan. Håller koll på älsklingen så att han inte dör. En väldigt lat lördag, latare än planerat...

 
ANNONS
 
zenia

zenia

30 januari 2011 14:15

jag såg black swan i fredags! Bästa filmen jag sett på länge men min pojkvän tyckte inte om den. Jag älskar att den hade en del riktigt obehagliga scener och att jag inte riktigt visste vad som var verklighet och inbillning.

Torsdag blir bra :) runt fem, sex?

http://www.zeniamelina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se