VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 januari 2011

Klantkatt och trötthet

Av vintervild - 27 januari 2011 12:17

Jobbandet går långsamt, ibland så undrar jag vad arkitekter håller på med.

Så jag är lite frustrerad. Och trött.


Missen har tratt, igen. Svullnaden på bringan gick upp igår när jag tvättade och klippte bort hår så klägget var tvunget att komma ut. Inte populärt. Efter att han hotat med att ärra mig igen så fick han gå för stunden så fångade jag in honom några timmar senare och satte på tratt och sköljde ur såret.

Rengöring imorse med, nu springer han så fort jag kommer för nära igen. Men det såg mkt bättre ut, inget mer klägg imorse så det kan nog läka ihop ganska snart.

Undrar om jag kan smörja in honom i kattrepellant eller liknande så han kan gå ut igen utan att åka på storstryk?


Fredag imorgon, min hjärna har fortfarande inte riktigt fattat att det är jobb imorrn igen. Tyckte verkligen, verkligen om lediga fredagar! En dag så kanske det kan bli så igen...


Har inte hunnit med Fototriss på ett tag nu, trist. Ska se om jag hinner med veckans tema, annars så ska jag garanterat köra nästa! Men ibland så kommer livet emellan...


Tigern kommer och går, jag ägnar honom inte allt för mycket uppmärksamhet. Varje dag är en liten kamp med små och stora saker, men jag gör det som jag ska och låter inte tigern vinna. Inte allt för ofta iaf...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se