VinterVild

Direktlänk till inlägg 21 januari 2011

Katternas Ratata

Av vintervild - 21 januari 2011 09:15

Släppte ut en mjauande misse när jag kom hem igår. En halvtimme senare kom han in med blödande sår och skrek när jag lyfte upp honom *suck* Världens mest korkade katt?

Tvingade på honom lite omsorg, rengjorde det stora såret och öppnade upp två små så att de inte ligger och gror. Han har säkert fler småsår som borde fixas, men jag har ett bevis på bröstet av hans klor att han inte ville mer. Nu håller han sig en meter ifrån mig och försöker jag klappa honom så springer han iväg.


Älsklingen kom hem inatt, yay! Fick en söt björn och Mozartkulor som jag inte har ätit upp än :) Och massa kramar såklart, har saknat honom.


Nu ska jag sätta mig i brandskyddets underbara värld.

 
ANNONS
 
zenia

zenia

21 januari 2011 12:52

NPS har släppt en till kurs i nivå 4 så nu kan jag också köra på stretch på måndagar :) fast nu har jag båda mina pass efter varandra. Jag får se hur det känns. Vad har du tyckt om att ha det så?

http://www.zeniamelina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se