VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 januari 2011

Framgångssaga

Av vintervild - 20 januari 2011 08:45

OP igår gick bra, men tyvärr så kunde Z inte komma. Strul på jobbet. Sådant som händer, men självklart kom tigern och morrade att det var mig det var fel på. Kände mig värdelös i några ögonblick men skakade av mig känslan så gott det gick och hade en trevlig stund för mig själv.

(Z: om du läser, ta inte åt dig. Min tiger lever sitt egna liv)


Lyckas fortfarande inte med full invert, sliter snart mitt hår! *grr* Kämpade o kämpade igår, men till slut så går det inte bara för att jag är så frustrerad.

Lyckades med cross ankle release några gånger iaf, och iguana. Vet fortfarande inte hur jag ska mig ur den på ett snyggt sätt bara, kraschlandning är inte så snyggt precis.

Även snurrar och styrka fick sig en omgång så jag var helt slut redan innan Stretch 1.

Som blev en humörhöjare :) Fick massor av beröm av Nelle för att jag utvecklats så snabbt, hon var väldigt imponerad. Vilket är jättekul att höra för jag är duktig på att se mina brister och inte mina framsteg. Svävade hem på små moln efteråt :)

Hon lovade att ta en titt på min invert om vi sprang på varandra i studion när jag inte var helt utmattad någon dag, hon trodde att det var någon detalj som felades. Jag hoppas det, är trött på att misslyckas.


Har anmält mig till Nivå 3 på fredagar som börjar 18/2. Funderade på att gå Nivå 2 en gång till, men känner att jag vill ha lite utmaning. Kan gå Nivå 3 igen om det behövs, men vill utvecklas lite. Det är ju trots allt bara den förbenade inverten som jag har problem med!

Stretch 2 även denna omgång, på måndagar den här gången så har jag hela helgerna lediga till älsklingens stora glädje.


Nu ska min kropp få välförtjänt dansvila i några dagar, jag har blåmärken överallt och ont i de flesta musklerna. Bara lite stretch ikväll, främst axlar och split hade jag tänkt.


Men det kommer att bli abstinens, säkerligen :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se