VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 januari 2011

Trött, tränad och irriterad

Av vintervild - 14 januari 2011 09:00

Sitter på jobbet på en fredag, det var länge sedan. Det känns i kroppen, vill helst åka hem och krypa ner i sängen igen, särskilt som vi har en ny underbar bäddmadrass. Tycker iaf jag, älsklingen var inte lika övertygad.


Har tränat nu på morgonen och ska snart få massage. Ska bli skönt, men det finns en risk att det inte blir så mycket gjort efter det. Man brukar bli rätt så mör.


Tränade pole igår, styrka. Är irriterad på mig själv för att jag fortfarande inte klarar att göra en full invert! Kommer upp med benen, men när jag ska luta mig bakåt och sträcka ut armarna så kommer inte rumpan upp utan den ramlar ner. Grr... Bara att träna mer, men jag vill kunna nu! Tålamod är inte min starka sida.

Stretchade med, med min nya stretchpartner älsklingen! Han får trycka där det behövs och hjälper till. Inte så glatt och frivilligt, men han gör det.

Har ont i insidan av låret på vänster sida, dock, så det är väldigt plågsamt att stretcha just nu. Inte den vanliga stretchsmärtan utan det känns värre.

Ska höra med Nelle på söndag om det inte blir bättre, vill inte riskera att skada mig. Surt är det hur som helst.


Ikväll ska jag hem och dö i soffan. Ta ett bad först, om jag orkar, och sedan göra ingenting. Ska bli så skönt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se