VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 januari 2011

Hemlängtan

Av vintervild - 13 januari 2011 12:54

Satt precis och tittade på lite pole- och stretchvideor på YouTube under lunchen. Nu längtar jag hem, vill dansa och stretcha! Men många timmar kvar, och sedan ska jag vara vaken med.


Imorgon är det fredag, jag längtar trots att jag inte är ledig längre. Men träning på morgonen, följt av massage på jobbet och eventuellt OP efter jobbet gör det hela lättare att uthärda.

Om jag bara kunde få in några extra timmars sömn så skulle dagen vara perfekt.


Det är nog bäst att jag håller mig undan tuben ett tag, blir bara avundsjuk och morrad av tigern när jag ser alla som är bättre mig, dvs de flesta.

 
ANNONS
 
Barnens Hjältar

Barnens Hjältar

13 januari 2011 14:01

Favoritsaker skulle det vara :-)
ha en fin dag!

http://barnenshjaltar.blogg.se

 
zenia

zenia

13 januari 2011 19:52

Jag måste tyvärr jobba över imorgon så det blir ingen open pole för mig :( men jag kan både på onsdag och torsdag nästa vecka! Tala bara om vilken tid som passar dig :)

Sköt om dig :)

http://www.zeniamelina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se