VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 januari 2011

Fortfarande trött

Av vintervild - 13 januari 2011 09:30

Åter på jobbet. Inatt sov jag över nio timmar, men inte är jag piggare för det *suck* Jag antar att jag får försöka leva med tröttheten.


Har varit o lämnat blodprov imorse, ska kolla upp mina sköldkörtelvärden. Jag misstänker att de är för höga, men vi får se vad doktorn säger om en vecka.


Idag ska jag hämta nya bäddmadrassen, yay! Snälla pappa ska skjutsa mig så slipper jag låna bilen och åka själv. Ska bli skönt med ny bäddmadrass, det är en sak som man inte saknar förrens man har blivit av med den.


Annars jobb idag, och förhoppningsvis orkar jag med lite dans hemma. Känner att styrka borde få fokus idag, träna inverts, lyft och shouldmountsparkar. Kommer ju ingen vart om jag inte tränar, men jag önskar att det kunde falla på plats snart.

Jobbigt att inte orka...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se