VinterVild

Direktlänk till inlägg 12 januari 2011

Bättre

Av vintervild - 12 januari 2011 07:45

Piggare idag, mycket piggare. Och på jobbet en timme tidigare för jag ska gå tidigt i eftermiddag.


Somnade i tid igår och hann gosa lite med älsklingen innan. Somnade fort och sov bara lite oroligt under tiden. Fick sällskap av missen efter mitt sedvanliga toalettbesök och efter att älsklingen kommit och lagt sig så fick jag en fluffig katt vid kudden. Inget jag säger nej till.


Är på underligt gott humör idag trots att jag har elefanter som hoppar rep i min mage. Tigern håller sig dock borta för tillfället och det är skönt, jag hoppas att han håller sig där han är just nu.


I eftermiddag blir det nya naglar och sedan ska jag springa fartlek på band. Vågar mit inte ut i halkan, och kommer jag hem  mellan så kommer jag att fastna i soffan, utan tvekan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se