VinterVild

Direktlänk till inlägg 7 januari 2011

Trötthet

Av vintervild - 7 januari 2011 11:00

Kom ut på morgonjogg idag, på mer eller mindre (mest mindre) plogade trottarer.

Känner mig ganska duktig.


Älsklingen sover och jag skulle gärna sova men måste börja ändra tillbaka min dygnsrytm. Det är ju dags för jobb på måndag *brr*

Så illa ska det inte bli, men jag ser inte fram emot att gå upp på morgnarna, och inte heller att jobba på fredagarna. Tyckte om min extra ledighet. Det finns en risk att jag är mer död än levande om en vecka...


Tigern kom tillbaka igår kväll. Det var dags att betala resten av Filippinernaresan, många pengar. Tigern kommer alltid när jag tömmer mitt sparkonto, även om det inte är helt tomt. Så jag fick lite svårt att sova och somnade sent, men tvingade mig upp och springa ändå. Tigern ska inte vinna!


Ingen dans idag, mina axlar, muskler och leder behöver vila. Tror jag har överstretchat vänster höft med, efter att jag nästan kom ner helt i spagat med höger ben fram. Bara en liten millimeter kvar! Men idag känns det i höften, den måste få vila inför träningen på söndag.


Idag är planen att hålla mig vaken. Orkar inte med så mycket mer.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se