VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 december 2010

Nyårstankar

Av vintervild - 30 december 2010 21:30

Imorgon är det nyårsafton. Vi har en liten bjudning. Med vi menar jag älsklingen, det är han som lagar maten och planerar. Jag kan diska o städa, så länge jag slipper undan spisen.

Vi blir inte så många; jag, älsklingen, söta syster, H, älsklingens kompis E, älsklingens pappas frus ena son D och förhoppningsvis R. Inte så många, men lagom.


Förra året var det bara jag och älsklingen och katten. Jag hade blivit sjukskriven bara några dagar innan och precis börjat med antidepp så jag var inte på humör.

I år är det bättre.


Så... Nyårslöften.


Ska jag lova att vara bättre? Snällare? Tjura mindre? (berätta inte för älsklingen!) Det kommer bara att misslyckas.


Ska jag träna mer, äta mindre, blir smalare? Nej, det ska jag inte.

Träna mer pole, definitivt, och bli vigare, självklart. Men att lova känns som att jinxa.


Jag borde lova att sluta äta godis och dricka Red Bull, men det kommer inte att gå.

Jag ska däremot lova att sluta köpa godis och Red Bull. Finns det hemma, eller någon bjuder så är det ok. Men inte att köpa själv.


Jag tror däremot att det kommande året kommer att bli bättre än det som har varit, jag hoppas det iaf. Jag kommer inte att orka annars.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se