VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 december 2010

Första träningen!

Av vintervild - 30 december 2010 13:15

Första träningspasset på egna stången, så kul! Värmde upp med lite hopprep och bensparkar, sedan tränade jag på det jag lärt mig och lite jag sett på YouTube.

Nu är jag trött och stolt, övervann tigern och slutade inte när det inte blev som det skulle. För det kommer det att bli med träning.


Kommer fortfarande inte riktigt upp i full invert, är lite rädd att ta i nu med för jag vill inte få ont igen. Men tränade några okorrekta iaf.

Tränade lite shoulder mount-sparkar med, känns som att det är en bit kvar innan jag tar mig upp den vägen :P

Provade iguana med, känns läskigt för jag glider ner och för att katten tyckte att det var en bra idé att spatsera in i rummet just då. Men ska klara den med en vacker dag!


Körde lite spinny med, kul och läskigt! Det går väldigt fort emellanåt och det är jag inte van vid. Går inte alls så fort när det är statiskt... Men kul! Ska träna mycket, mycket så jag vågar mer.


Stretchade med, nya mattan var jättebra och nu kan jag glida i spagaten utan att få ont i knät. Har en bit kvar ner, men är på väg...


Nu lunch!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se