VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 december 2010

Självförstörande

Av vintervild - 29 december 2010 22:15

Sitter i soffan efter ett varmt bad med bra bok, "Sputnikälskling", och Lush-boll.

Har ätit en hälsosam middag bestående av choklad, pingvinstänger och två brödbitar. Allt nedsköljt med Cola light. Jag vet, jag är definitionen av hälsosamhet.


Jag har inte dansat idag, shoppingen och badet tog all min energi. Ibland är livet jobbigt ;)


Men det är inte bara därför. Jag vågar inte försöka för jag vill inte misslyckas. Jag skapar nästan perfekta förhållanden som egen stång, bra utrymme, men allt jag ser är det dåliga. Och använder det som ursäkt för att slippa försöka.

Samma sak med syendet, jag har både vanlig maskin och overlock, ett fint speciellt sybord och massor med sykurser bakom mig, men jag kan ändå inte sy något längre. Jag vill inte att det ska bli samma sak med dansen. Jag vill inte förstöra för mig mer.

Jag måste komma över rädslan att göra fel, att sluta jämföra mig med andra och se det positiva.


Det kommer att bli svårt, jobbigt, nästan omöjligt. Jag har inte lyckats än.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se