VinterVild

Direktlänk till inlägg 21 december 2010

Hel

Av vintervild - 21 december 2010 13:00

Inga brutna revben, bara upprörda muskelfästen. Nu när herr doktor har tryckt på dem så gör de extra ont, men med lite vila så går det över om en vecka eller så.

Snabbare än för brutna revben, men ändå lång tid när man vill träna.


Jag är frusen, har spenderat rätt mycket tid ute i den väldigt kalla luften. -13 grader visar termometern och det höll både fingrar och tår med om. Behöver bättre vinterstövlar, kanske något att shoppa efter julen? :P


Har gett upp på "Kraken", men ska väll traggla mig igenom de handfull sidor som jag har kvar. Har jag kommit såhär långt så. Önskar bara att den inte var så himla tråkig...

Läser "Catching Fire" under tiden, fortsättningen på The Hunger Games.

Underbar.

Jag gillar verkligen hjältinnan, motvillig och inte alls perfekt som de lätt kan bli i sådana böcker. Utan mer mänsklig, som man vill att de ska vara.

 
ANNONS
 
Emma

Emma

21 december 2010 16:49

man borde ju känna sig fett snygg på stången ju :D ;)

http://emasfuckinglife.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se