VinterVild

Direktlänk till inlägg 21 december 2010

Ankommen!

Av vintervild - 21 december 2010 08:30

Min stång har kommit, yay! Men jag har inte hämtat ut den än. Den väger en hel del och med väderleken och min skada så kan det bli lite jobbigt. Dessutom så kan jag inte leka med den så länge det gör ont *snyft*

Ska hämta den idag iaf, förhoppningsvis med älsklingens hjälp. Annars så kan det nog ta sin lilla stund att släpa hem den, även om det inte är så långt till utlämningsstället.

Kanske kan få katterna att agera draghjälp? :P


Missen lyckades ta sig ur trädgården till slut igår, efter mycket om och men. Första försöket slutade med att han ramlade med nosen före i snön och då behövde han komma in och värma sitt ego lite.

Men sen försvann han, jag hann tyvärr inte se hur han lyckades.

Katten håller sig nära, men det är lite kul att komma ut.


Ska till läkare snart och se hur det står till med mitt revben. Antingen är det brutet eller så har jag en rejäl sträckning. Vill gärna veta vilket det är, även om vila gäller för båda. Inte kul alls med andra ord.


Ikväll ska jag laga julmat, började med att koka julkålroten igår. Nu ska den griljeras och så även Sk*nka (fast utan rumpa) och jag har dessutom hittat ett recept på vegan-Jansson, Vegansson!

Det kommer att bli en mumsig jul för mig :D

 
ANNONS
 
Barnens Hjältar

Barnens Hjältar

21 december 2010 10:17

Förstår det, jag har en privat blogg med men den har jag inte skrivit i på länge nu. Tror det är en sån som jag använder när mycket i livet är skit :-)
Ha en fin dag!

http://www.barnenshjaltar.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se