VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 december 2010

Omotivation

Av vintervild - 20 december 2010 14:00

Vissa dagar är man mer motiverad än andra. Det här är inte en av dem.


Jag har svårt att samla tankarna mot en sak, svårt att sätta igång med saker jag borde sätta igång med. Jag känner inte igen det jag redan har gjort och vet inte vilken tråd jag ska dra i för att kunna börja.

Det är ett enda nystan.

Mina tankar vandrar iväg på egna äventyr och inget jag gör får dem att gå mot stomme, balkar, svets.

Jag är inte på G.


Imorgon ska jag till läkaren och se om mina revben är hela eller inte. De är snällare nu, men jag måste känna efter hela tiden. Gör de ont, känns det något? Är jag hysterisk, slösar deras tid?

För jag kan ju inte vara värd lite omtanke, eller hur?


Jag känner mig liten just nu, jag hoppas att jag växer snart.

 
ANNONS
 
Zenia

Zenia

20 december 2010 20:00

Du satte verkligen ord på det! Fötterna lever sina egna liv!

Självklart!! Jag kommer behöva träna extra under januari :) vi får snacka ihop oss om när osv.. Jag har mitt första pass den 3e januari men det är ingen open pole förän dagen efter som är en tisdag :) jag tror att jag ska förbi då. Jag kommer få pole abstinens även om jag har en stång här hemma. Det är ju inte riktigt samma sak :) finns ju mkt mer plats i studion!

Sköt om dig!

http://www.zeniamelina.blogspot.com

 
Emmsan

Emmsan

20 december 2010 20:22

hehe!! Det känns som om att stången kommer vika sig på mitten om jag gör något xD Men den kommer på min lita av alla saker som jag vill testa :)

http://emmasfuckinglife.blogg.se

 
Barnens Hjältar

Barnens Hjältar

20 december 2010 21:17

Det är klart att du skall bry om dig själv :-)
Så mamma läser inte härinne då :P
Ha en fin kväll

http://www.barnenshjaltar.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se