VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 december 2010

Dag 20 - Mina förebilder

Av vintervild - 20 december 2010 11:30

Jag har förebilder, men jag tror inte att jag riktigt tänker på dem som just förebilder. Det känns som en lite uttjatat ord, med alla kändisar på olika nivåer som vill eller inte vill vara förebild.


Men det är människor som jag beundrar. Även om jag kanske inte direkt vill vara som dem.


Min moster

Har egen gård med kor, häst, grisar, höns och annat smått och gott. Mjölkbonde dessutom, singel. Med en son som har någon sorts diagnos och funktionsnedsättning. Nybliven farmor från yngste sonens håll.

Att hon vill, orkar, lyckas är ett under. Jag vet inte hur, men saker går. Även om kanske inte direkt som de ska.


Mamma

En klyscha kanske, men sant. Mamma är stark på sina vis, tar itu med saker, tar ingen skit. Bryr sig om oss barn, barnbarn, sin mamma, hundarna.

Samtidigt är hon skör, emotionell, men kan inte be om hjälp.

Hon orkar så mycket mer än jag gör, jag önskar att jag hade hennes styrka och framåtanda.


Balettdansöser

Ingen särskild, men jag imponeras av deras viget, styrka och grace. Jag vill vara som de, och inte som den elefant som jag känner mig.

Det är något jag eftersträvar.

 
ANNONS
 
Barnens Hjältar

Barnens Hjältar

20 december 2010 11:41

Tack så mycket!
Fina förebilder :-)
Ha en fin måndag!

http://www.barnenshjaltar.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se