VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 december 2010

Julfin och klappar

Av vintervild - 16 december 2010 11:45

Sitter och väntar på att det ska bli dags att bege sig till naprapaten, även om jag har absolut ingen lust alls att gå ut i det här vädret. Har varit ute en gång, det räcker...


Var och fick fina, nya naglar i morse, julröda.

 

Röda, snygga naglar


Känner mig lite julfin, även om jag har ganska svårt att förstå att det snart är jul.


Köpte en julklapp till migsjälv igår, en X-Pole Xpert! 45 mm i krom.

Har fortfarande inte riktigt listat ut vart jag kan ha den, men i hallen kan jag iaf träna klättring och styrka. Snurrar kan det blir lite ont om utrymme för, så jag måste städa ur syrummet och skapa plats helt enkelt.

Eller övertyga älsklingen om att vi behöver en större lägenhet.


Hoppas att den kommer snart, hoppas hoppas...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se