VinterVild

Direktlänk till inlägg 15 december 2010

Onsdag

Av vintervild - 15 december 2010 09:00

Gissa vad? Jag är trött :P Ingen överraskning där, men jag är piggare än igår iaf.


Tigern och elefanterna har varit lugna ett slag nu, sedan jag fick den oväntade extrainkomsten. Vilket bevisar att jag tänker alldeles för mycket på pengar, eller snarare bristen på dem.

Mitt konto ekar lite tomt igen, men det beror inte på någon skamlös shoppingrunda (även om det skulle ha varit väldigt skoj) utan räkningar har betalats och pengar har stoppats in på olika sparkonton.

Ordning och reda håller tigern på gott humör. Det och skor.


Dagen bjuder på OP efter jobbet med Z och skjuts av far, bror och älskling till whiskeyprovning. Sedan göra muffins till imorgon om jag orkar, annars gör jag de imorrn, och sova massor. Om jag kan.

Kanske inhandla en X-pole expert med :P Att jag inte har plats för den just nu är inget hinder.


Imorgon blir inget jobb, har lyckats boka in besök över dagen lite dåligt så jag hinner inte. Och inte på fredag heller, psykolog och julbord med älsklingens jobb. Kanske OP om jag hinner (hoppas hoppas).


Tiden räcker aldrig riktigt till.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se