VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 december 2010

Idioti?

Av vintervild - 14 december 2010 09:15

Det sägs att definitionen av idioti är att göra samma sak om igen och förvänta sig ett annat reslutat. Jag morgontränade imorse och är förvånad över att jag är så trött, måste vara ett tecken på idioti helt enkelt.


Firade stora bror igår, han börjar bli gammal. Det var trevlig, fick pepparkakor och glögg och bror fick presenter. Klappade på deras katter med, en gammal dam och en stor fluffig, orange hankatt som var livrädd för alla. Men de var tysta, till skillnad från våra djur som låter hela tiden.


Missen är inte utkastad än, inatt sov han sött vid mina fötter och katten sov bredvid kudden. Söta missar...


Fick en positiv överraskning igår. Tydligen så ingår en sjukförsäkring i mitt pensionssparande via jobbet, och eftersom ingen hade meddelat att jag var sjuk förrens för några veckor sedan så ramlade alla pengar in på en gång. En extra månadslön innan jul är aldrig fel, speciellt som mina pengar runnit iväg som vanligt.

Största delen ska in på sparkonto för att betala resorna, men lite kommer att gå åt till mig och andra.

Har spanat in en X-pole redan :)


Nu jobb, ska se till att jag inte somnar under dagen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se